Inloggen

Let Op: Nieuwe leden kunnen op dit moment nog niet via deze link inloggen op Afhangbord ivm. de overstap van oude naar nieuwe website!! (24-04-2018)

Hier kun je inloggen bij Afhangbord. Je wordt automatisch doorgestuurd.

BELANGRIJK: Houd je inloggegevens voor jezelf en geef deze niet door aan derden om welke reden dan ook! Hiermee voorkom je dat derden bij de gegevens van onze leden kunnen komen en voorkom je misbruik hiervan!!

Je gebruikersnaam zal doorgaans je 8-cijferige bonds-/spelersnummer zijn (zie je pasje). Weet je je wachtwoord niet meer, vul dan hieronder bij ‘Gebruikersnaam’ je spelersnummer in en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’.
Log je voor het eerst in en heb je nog geen inloggegevens, dan kun je die hier aanvragen. Let op! Je hebt dan wel het e-mailadres nodig dat je hebt opgegeven aan de ledenadministratie. Krijg je na aanvraag van de inloggegevens niet automatisch na enkele uren een mail, dan heb je hoogstwaarschijnlijk niet het juiste e-mailadres doorgegeven, of ontbreekt jouw e-mailadres bij onze ledenadministratie. Stuur dan een e-mail met je juiste gegevens naar  tvrapiditas.ledenregistratie@gmail.com.

Wachtwoord vergeten?