Inschrijving jeugdcompetitie Rood, Oranje, Groen najaar 2017

U kunt uw kind weer inschrijven voor de World Tour rood, oranje of Tenniskids groen najaar 2017. Alle jeugdteams spelen op zondagochtend. De World Tour (rood en oranje) en de Tenniskids Groencompetitie najaar 2017 starten in september.

In deze mail treft u een link aan naar het inschrijfformulier:

Link naar het inschrijfformulier WT & TK najaar 2017
Als u op de link klikt, komt u in het aanmeldformulier. Geef uw kind zo snel mogelijk op, in ieder geval voor 25 juni, zodat wij nog de teams kunnen samenstellen.
De competitieochtend start meestal rond 9.00uur en eindigt tussen 11.00u (rood) en 12.30u (oranje).
De teams bestaan uit 8 spelers (rood) of 6 spelers (oranje); meld uw kind snel aan, want vol is vol.
Kinderen in de volgende leeftijdscategorieën kunnen zich inschrijven:
– 2012 t/m 2008 Rood
– 2009 t/m 2006 Oranje
– 2007 t/m 2005 Groen.
In elke kleur is er overlap; twijfelt u in welke kleur u uw kind moet inschrijven, overleg met de trainer. De trainer bepaalt uiteindelijk het niveau waarin uw kind het beste de competitie kan spelen.
In deze uitdagende tenniscompetitie spelen kinderen in de leeftijd van 5 t/m ca. 12 jaar (basisschool) op eigen niveau met leeftijdsgenootjes uit de regio wedstrijdjes op de zondag(ochtend). Sportiviteit en speelplezier staan voorop.
Deelname aan de World Tour en Tenniskids is gratis, maar niet vrijblijvend. Geeft u uw kind op? Dan gaan we er ook vanuit dat hij/zij komt. Kan uw kind onverhoopt toch niet meedoen aan deze competitie, meld hem/haar zo snel mogelijk weer af d.m.v. een mail.
Weet u nu al dat uw kind 1 of meerdere keren op zondag niet kan komen tennissen? Dat is geen probleem. Geef het tegen die tijd door zodat we iemand anders die zondag blij kunnen maken met zijn of haar plekje.
Wilt u meer informatie over deze jeugdcompetitie? Kijk dan in onze site op de pagina World Tour of op tenniskids.toernooi.nl (zonder ww). Of stuur een mail naar de jeugdcommissie.
We hopen weer op veel aanmeldingen.