Nieuwe TV Rapiditas Clubkleding nu beschikbaar

20 maart 2024


Door: Trainer (Martijn van den Broek) en Tennissupplies

Goed nieuws! De langverwachte nieuwe clubkleding van het gerenomeerde merk "The Indian Maharadja" is per direct beschikbaar via Tennissupplies.

Deze stijlvolle en functionelle kledinglijn is speciaal ontworpen om jouw tenniservaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op de baan staat voor een spannende wedstrijd of gewoon een ontspannen potje tennis speelt, de nieuwe TV Rapiditas clubkleding bied comfort, duurzaamheid en een moderne uitstraling. 

Enkele hoogtepunten van de collectie:

1. Rapiditas Dames Rokje (wit): Een elegant rokje met een perfecte pasvorm voor de vrouwelijke tennissers. Prijs: €33,00.

2. Rapiditas Heren Short (Navy): Comfortable shorts voor heren, ideaal voor lange rally's op de baan. Prijs: €33,00.

3. Dames Jacket (Zwart): Een veelzijdig jack dat je warm houdt tijdens koele avonden op de tennisbaan. Prijs: €46,00.

Daarnaast is het ook ontzettend gezellig en verbindend om met je competitie maatjes in dezelfde clubkleding te spelen. Het bevordert het teamgevoel, jullie zijn herkenbaar, stralen professionaliteit uit en na een gewonnen wedstrijd kunnen jullie samen op de foto gaan, allemaal in dezelfde kleding. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het zijn ook waardevolle herinneringen. Die foto's zullen jullie nog lang koesteren!

Wil je de kleding passen? Alle pasmaten hangen op het kledingrek in het clubhuis. Pas de kleding altijd voordat je een bestelling doet. Bestellen kan bij Tennissupplies via deze link.

De kleding wordt na betaling besteld en bedrukt. Als de bestelling compleet is, ontvang je een mail en kun je deze ophalen in het clubhuis.

Laten we samen de tennisbaan veroveren in stijl!

Heb je nog vragen of zijn er problemen bij het bestellen? Mail of WhatsApp naar Rik Janssen via [email protected] of via 06-22399260.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen