Bardiensten

Bardiensten 2017/2018

Algemene Informatie Bardiensten Rapiditas 2017/2018

Onze nieuwe barbeheerder, Frank, is buiten de competitiedagen, aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 17:45 – 24:00 uur. Tijdens de competitie (van 8 april t/m 5 juni) werkt hij alle competitiedagen plus in het weekend. Ook tijdens de meeste toernooien zal hij aanwezig zijn. Telefonisch is hij bereikbaar op:  024-3553167 (clubhuis) of 06-49045459 (privé).

 Openingstijden bar:
Voor de bar gelden in 2016 de volgende openingstijden, (tijdens competitie/evenementen wijkt dit af)):
Maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend: van 10:30 – 12:30 uur op eigen initiatief van de evt. aanwezige spelers zal de groundsman het clubhuis openen en sluiten.
-Maandag t/m vrijdag van 17:45 – 24:00 uur (Barbeheerder).
-Donderdag: van 09:30 – 12:30 uur (ochtendploeg) en van 17:45 – 24:00 uur (barbeheerder).
-Weekenden gesloten, behalve tijdens competitie of evenementen.

Tijdens jeugdcompetitie, toernooien en andere evenementen is de bar eveneens geopend.
Buiten de openingstijden kan men met de ledenpas de kleedkamer betreden via de ingang achteraan het terras; dit geldt ook voor de winterperiode, dan staat er in het portaal bij het publicatiebord ook een koffie-/snoepautomaat met muntinworp; in overige gevallen is het invalidentoilet met de ledenpas bereikbaar, óók om de baanverlichting aan te zetten.

Barinstructies:
Voor met name nieuwe leden/barvrijwilligers wordt instructie gegeven door de barbeheerder.
Maak hiervoor tijdig zelf met hem een afspraak!!!
Bij voorkeur geeft de barbeheerder de instructie op de dagen dat hij aanwezig is (zie boven) tussen 20:00 en 21:00 uur en het duurt ongeveer 30 minuten.
Achter de bar in een kastje onder de linkse biertap is ook een map met instructies aanwezig. Mogelijk komt er ook nog een biertap-instructie door onze bierleverancier Brand.

Commissie barvrijwilligers:

Deze commissie stuurt het geheel van de bardiensten aan!
Alle leden, met uitzondering van degenen die overig vrijwilligerswerk doen, worden geacht periodiek een bardienst te doen.

Een nieuwe beschrijving van deze procedure is in de maak en tot dan kunt u zich met vragen wenden tot Maureen Völler;             e-mail m_voller@yahoo.com

Belangrijk: stel je ruim tevoren op de hoogte van de “ins en outs” van de bardienst via de barbeheerder, door aan zijn instructie deel te nemen.

Zorg er ook voor dat je emailadres bij de ledenadministratie bekend en up-to-date is!