Trainingen

Inschrijving wintertrainingen 2017/2018 geopend

Hoewel het zomerseizoen nog niet ten einde is, is het trainersteam volop bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen. De inschrijving voor de winterperiode (okt t/m maart) is vanaf vandaag geopend. (sluiting 17 sept.)

Tenniskids  (4 t/m 17 jaar)
We streven naar een goede continuïteit en optimale kwaliteit van de trainingen. Door allerlei weersomstandigheden is dat op de banen van Rapiditas soms lastig. Daarom kiezen we er dit jaar voor de tenniskids-spelers zoveel mogelijk in de tennishal van My Health Club (Marie Curiestraat 80) te laten spelen; de mogelijkheden om in de tennishal te trainen zijn uitgebreid. De trainingsbijdrages zullen daarom wat hoger liggen. De wintertraining omvat 22 wekelijkse trainingen. De wintertrainingen op de banen van TV Rapiditas omvat 16 trainingen met een garantie van 14 trainingen. Mocht het garantie-aantal in het gedrang komen, dan kunnen we vanaf februari uitwijken naar de kunstgrasbanen van de universiteit.

 
Volwassenen
Ook voor volwassenen zijn er dit jaar extra mogelijkheden om in de tennishal van My Health Club te trainen. We hopen dat in de toekomst nog verder uit te breiden.
De wintertrainingen op de banen van TV Rapiditas omvat 16 trainingen met een garantie van 14 trainingen. Mocht het garantie-aantal in het gedrang komen, dan kunnen we vanaf februari uitwijken naar de kunstgrasbanen van de universiteit.

Hieronder vindt je de link naar het inschrijfformulier voor de wintertrainingen:

Volwassenen

Tenniskids (alle jeugdleden)

Met Sportieve groet,

Het Trainersteam 

Contactgegevens trainers TV Rapiditas

Voor vragen of opmerkingen over de trainingen op TV Rapiditas kan er contact worden opgenomen via: trainerstvrapiditas@gmail.com

Het trainersteam van Rapiditas