Leden voor nieuwe leden / Rapiditas viergangenmenu

Gepubliceerd op 5 maart 2017 in Algemeen

Rapiditas is een bloeiende vereniging maar we hopen dat het ledenaantal nog wat gaat toenemen. We vragen aan alle leden om op zaterdag 25 maart een potentieel nieuw lid mee te nemen naar het tennispark. Je mag dan samen met een vriend, vriendin, een buur of familielid een proeftraining volgen. Jullie kunnen dan vrijblijvend een balletje slaan en een kijkje nemen op onze gezellige tennisvereniging.

RAPIDITAS VIERGANGENMENU

We laten onze ‘gasten’ kennismaken met de tennissport door een ‘viergangenmenu’ te serveren. We starten op 25 maart met de ‘appetizer’, een gratis proeftraining van onze eigen tennistrainers. Smaakt het naar meer dan kun je gaan genieten van het ‘voorgerecht’. Dat zijn 4  extra tennistrainingen zonder dat  je meteen lid hoeft te worden. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage. Daarna volgt nog het ‘hoofdgerecht’ en ten slotte het ‘dessert’.

DE ‘APPETIZER’ OP ZATERDAG 25 MAART: VOOR ELK WAT WILS

Proefles voor de jeugd van 4 t/m 17 jaar

Alle jeugdleden zijn welkom van 12.30 tot 13.15 uur. Neem een vriendje, vriendinnetje, buur of familielid mee die ook wel eens graag op de tennisbaan staat. Een echte tennisleraar laat jullie zien wat tennis is en je mag meteen oefenen met je slag. Bevalt het dan kun je gaan smullen van het ‘voorgerecht’: 4 extra tennistrainingen kosten voor jongeren van 4 t/m 8 jaar € 20 en voor jongeren van 9 t/m 17 jaar € 25.

Mocht je op zaterdag niet kunnen, dan is er op woensdag 29 maart van 15.00 tot 16.00 uur nog een extra proefles voor de jeugd.

Proefles rolstoeltennis

Van 11.30 tot 12.15 uur kan iedereen – jongere of volwassene – die voor het sporten aan een rolstoel gebonden is, meedoen aan de proefles rolstoeltennis. Als je zelf geen sportrolstoel hebt, dan kun je er voor de proefles één lenen. Wel vragen we je om je van te voren op te geven via trainerstvrapiditas@gmail.com, zodat we voor voldoende rolstoelen kunnen zorgen. Heb je genoten dan kun je gaan smullen van het ‘voorgerecht’: 4 extra trainingen kosten voor jongeren van 4 t/m 8 jaar € 20, voor jongeren van 9 t/m 17 jaar € 25 en voor volwassenen € 30.

Proefles volwassenen

Volwassenen kunnen van 13.30 tot 14.15 uur aantreden voor een proefles van een van onze tennistrainers. Voor elk Rapiditas-lid een ideale kans om een vriend, buur of familielid te laten kennismaken met de tennissport.  De 4 extra tennistrainingen – het ‘voorgerecht’ – kosten € 30.

SMAAKT HET NAAR NOG MEER?

Benieuwd naar het ‘hoofdgerecht’ en ‘dessert’? We vertellen er graag meer over; van harte welkom op zaterdag 25 maart op het tennispark van Rapiditas voor het viergangenmenu. Meer informatie  is te vinden op de website www.tvrapiditas.nl. Voor vragen aan de trainers:  trainerstvrapiditas@gmail.com.