Dat smaakt naar meer!

Gepubliceerd op 31 maart 2017 in Algemeen

Op 25 en 29 maart stond het Aperitief van ons Viergangenmenu op het programma. Zo’n 70 kinderen stonden op de baan. 25 kinderen hebben zich ingeschreven voor het Voorgerecht. Maar liefst alle volwassenen die het Aperitief hebben genuttigd, willen ook de volgende gang proeven. We kunnen dus zeker van een succes spreken. Graag willen we al onze (jeugd)-leden bedanken voor hun inzet om potentiële leden naar de club te halen. Bij de jeugd hadden Thijn-Alexander en Jop de meeste vriendjes en vriendinnetjes enthousiast gemaakt en uitgenodigd naar ons tennispark. We hebben voor deze twee kanjers een leuke verrassing klaarliggen in het clubhuis. Vanaf 10 april gaat het Voorgerecht voor zowel de jeugd als volwassenen van start. Vier trainingen tegen een kleine vergoeding (zonder de verplichting van een lidmaatschap). We zijn reuze benieuwd en houden jullie op de hoogte.