Afsluiting Najaarscompetitie met Pubquiz voor iedereen, ook voor niet-deelnemers a.d. competitie

Gepubliceerd op 11 oktober 2017 in Algemeen

Beste leden,

Op zaterdag 28 oktober, de laatste speeldag van de najaarscompetitie, zal er weer een competitieafsluiting georganiseerd worden. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen wij het seizoen afsluiten. Daarnaast zullen wij dit jaar voor het eerst een pubquiz organiseren. Ook leden die niet meedoen met de najaarscompetitie kunnen hier aan deelnemen. Het belooft een gezellige avond te worden, dus geef je snel op via rapiditasevenementen@gmail.com

Dus noteer in de agenda:

Zaterdag 28 oktober

19.00u: opening buffet najaarscompetitie afsluiting

20.00u: pubquiz (voor alle leden van Rapiditas)

Opgeven voor de pubquiz kan zowel in een groep als individueel (max. 5 deelnemers per team).

Met sportieve groet,

De evenementencommissie