Breng een nieuw Lid aan!!

Gepubliceerd op 7 maart 2018 in Algemeen

EEN BLIK BALLEN VOOR ELK NIEUW LID DAT JE AANBRENGT

Rapiditas is een bloeiende vereniging maar we hopen dat het ledenaantal nog wat gaat toenemen. Alle leden van Rapiditas kunnen op woensdag 21 maart of zaterdag 24 maart een potentieel nieuw lid mee te nemen naar het tennispark. Je mag dan samen met een vriend, vriendin, een buur of familielid een proeftraining volgen, de ‘appetizer’ van het Rapiditas Viergangenmenu. Jullie kunnen dan vrijblijvend een balletje slaan en een kijkje nemen op onze gezellige tennisvereniging. Het junior lid dat de meeste vriendjes en vriendinnetjes meeneemt naar de proeftraining wacht een leuke verrassing. Smaakt het naar meer dan kun je gaan genieten van het ‘voorgerecht’. Dat zijn 4  extra tennistrainingen zonder dat  je vriend of buur meteen lid hoeft te worden. Besluit hij of zij daarna om lid te worden dan ontvang je een blik tennisballen. Leer hier meer over het Rapiditas Viergangenmenu.