RAPIDITASSER JERNILIUS IN DE RACE VOOR DE TITEL “UNIEK SPORTTALENT 2018”!!

Gepubliceerd op 30 september 2018 in Algemeen

Jernilius Martina is een sportieve jongen van 6 jaar. Hij is een actief racerunner, zwemmer en rolstoeltennisser. Jernilius is genomineerd voor de titel Uniek Sporttalent 2018 en heeft de halve finale bereikt. Jernilius is zo’n uniek sporttalent. Het is nu zaak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen om daarmee een plekje in de finale te bemachtigen. Stem op Jernilius!

Jernilius is de jongste van vier kinderen. Vanaf de geboorte heeft hij een verkort been. Het begon allemaal met een rolstoeltennisclinic van de Esther Vergeer Foundation en inmiddels versterkt hij het rolstoeltennisteam van T.V. Rapiditas in Nijmegen. Hij heeft veel gevoel en talent voor rolstoeltennis. Maar Jernilius heeft vooral veel plezier in het sporten. Hij geniet volop en is een groot voorbeeld voor jonge sporters met een beperking. Promo filmpje

De halve finale is begonnen en eindigt op 4 oktober. Gedurende de finale kan er door het publiek gestemd worden op de 3 finalisten per categorie. De jury brengt in deze periode ook een stem uit. De finale start op 10 oktober en eindigt op 17 oktober. De winnaars worden tussen 18 en 26 oktober bekend gemaakt. Op het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport op 30 oktober 2018 in de Johan Cruijff ArenA worden de winnaars gehuldigd.

Is Jernilius Martina ook jouw Uniek Sporttalent 2018? Stem op Jernilius! https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/241/jernilius-martina/stemronde/2