Huishoudelijke Mededelingen en Baanregels tijdens het Winterseizoen

Gepubliceerd op 28 november 2018 in Algemeen

Het winterseizoen is al volop bezig en binnenkort zal de schuifwand weer worden geplaatst in het clubhuis. De kleedkamers en de toiletten zijn dan bereikbaar via de deur aan de achterkant van het terras met het ledenpasje. Mocht je het ledenpasje nog niet hebben opgehaald, neem dan contact op met Maureen door een mail te sturen naar verenigingsmanager.tvrapiditas@gmail.com.

Tijdens trainingsuren (dinsdag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur) kan men gebruik maken van het clubhuis en een drankje nuttigen. De trainers sluiten in principe het clubhuis. Mocht het gezellig zijn en wil je nog langer blijven dan is dat mogelijk. Vraag de trainers naar de vrijwilligerssleutel. Je moet dan wel op de hoogte zijn van de afsluitprocedure en in het bezit zijn van het IVA certificaat (Instructie verantwoord alcohol schenken). De barhandleiding met de afsluitprocedure is ook te vinden in de map die zich onder de bar bevindt. We vertrouwen erop dat consumpties correct worden afgerekend en dat zowel de bar als het clubhuis netjes worden achtergelaten. Het gebruikte glaswerk graag weer schoon terugzetten.

De verlichting van de baan kun je inschakelen via het paneel in het invalidentoilet. Het invalidentoilet (de eerste blauwe deur) bevindt zich aan de rechterkant bij binnenkomst op het park. Na inschakelen blijven de lichten anderhalf uur aan! Kijk ook eerst even goed welke banen reeds verlicht zijn. De baanverlichting wordt per blok van twee banen ingeschakeld.

Om de banen gedurende de winterperiode in een goede conditie te houden gelden de volgende baanregels:

  • Er kan worden gespeeld op harde banen. Na het spelen indien mogelijk de banen krassen met de staalbezem.
  • Er kan niet worden gespeeld bij ijzel, sneeuw en opdooi en wanneer er plassen op de banen staan. Plassen mogen nooit worden gesleept.
  • Na opdooi altijd eerst beoordelen of de banen bespeelbaar zijn.
  • Ze zijn niet bespeelbaar wanneer ze zacht zijn, een duidelijke voetafdruk zichtbaar is en wanneer bij druk vochtafzetting optreedt.

Actuele meldingen over de bespeelbaarheid van de banen vind je op de website. Training heeft voorrang op recreatief spelen indien het aantal bespeelbare banen beperkt is en vindt met name plaats op de banen 7 t/m 10.