Primeur: Bekijk de promotiefilm van Rapiditas 

Gepubliceerd op 1 december 2018 in Algemeen

De afgelopen maanden heeft filmschool “Oog voor talent” meerdere opnamedagen op onze club gedraaid. Zo is er gefilmd tijdens trainingen, de clubkampioenschappen en eredivisie. Verder is er in het filmpje aandacht geschonken aan ons mooie tennispark, het vrijwilligersbeleid en activiteiten voor jong en oud. Het resultaat is een korte promotiefilm die met name gebruikt gaat worden voor het werven van nieuwe leden via sociale media. Bekijk snel het filmpje op YouTube!

“Oog voor talent” helpt inwoners uit de gemeente Nijmegen die een bijstandsuitkering ontvangen om zelfstandig een stap richting de arbeidsmarkt of een opleiding te zetten. De gemeente Nijmegen probeert via de werkcorporatie mensen uit te laten stromen naar regulier werk.