Proefles Jeugd en Volwassenen!

Proefles voor de jeugd van 4 t/m 17 jaar 

Alle jeugdleden zijn woensdag 21 maart van 15.00 tot 16.00 uur en/of zaterdag 24 maart van 10.00-12.00 welkom. Neem een vriendje, vriendinnetje, buur of familielid mee die ook wel eens graag op de tennisbaan staat. Een echte tennisleraar laat jullie zien wat tennis is en je mag meteen oefenen met je slag. Bevalt het, dan kun je gaan smullen van het “voorgerecht”: 4 extra tennistrainingen, kosten voor jongeren van 4 t/m 8 jaar € 25 en voor jongeren van 9 t/m 17 jaar € 30.

Proefles volwassenen

Volwassenen kunnen op zaterdag 24 maart vanaf 12.00 uur aantreden voor een proefles van een van onze tennistrainers. Voor elk Rapiditas-lid een ideale kans om een vriend, buur of familielid te laten kennismaken met de tennissport.  De 4 extra tennistrainingen – het ‘voorgerecht’ – kosten € 35.

SMAAKT HET NAAR NOG MEER?

Benieuwd naar het “hoofdgerecht” en “dessert”? We vertellen er graag meer over; je bent van harte welkom op zaterdag 24 maart op het tennispark van Rapiditas voor het viergangenmenu. Meer informatie  is te vinden op de website www.tvrapiditas.nl. Voor vragen aan de trainers:  trainerstvrapiditas@gmail.com.

Schrijf je in via onderstaande link:

Inschrijfformulier Viergangenmenu 2018