Proefles Rolstoeltennis!

Proefles rolstoeltennis 

Op dinsdag 13 maart van 19.00 tot 20.00 uur kan iedereen – jongere of volwassene – die voor het sporten aan een rolstoel gebonden is, meedoen aan de proefles rolstoeltennis (locatie: My Healthclub Nijmegen, Marie Curiestraat 80). Als je zelf geen sportrolstoel hebt, dan kun je er voor de proefles één lenen. Wel vragen we je om je van te voren op te geven via trainerstvrapiditas@gmail.com, zodat we voor voldoende rolstoelen kunnen zorgen. Heb je genoten dan kun je gaan smullen van het “voorgerecht”: 4 extra trainingen, kosten voor jongeren van 4 t/m 8 jaar € 25, voor jongeren van 9 t/m 17 jaar € 30 en voor volwassenen € 35.

Nieuwe Leden!! Kom proeven op zaterdag 24 maart Inschrijfformulier Viergangenmenu 2018

Rapiditas 4-gangenmenu

We laten onze ‘gasten’ kennismaken met de tennissport door een “Viergangenmenu” te serveren. We starten op 24 maart met de “appetizer”, een gratis proeftraining van onze eigen tennistrainers. Smaakt het naar meer dan kun je gaan genieten van het “voorgerecht”. Dat zijn 4 extra tennistrainingen zonder dat  je meteen lid hoeft te worden. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage. Daarna volgt nog het “hoofdgerecht” en ten slotte het “dessert”.

DE “APPETIZER” : VOOR ELK WAT WILS

Proefles voor de jeugd van 4 t/m 17 jaar 

Alle jeugdleden zijn woensdag 21 maart van 15.00 tot 16.00 uur en/of zaterdag 24 maart van 10.00-12.00 welkom. Neem een vriendje, vriendinnetje, buur of familielid mee die ook wel eens graag op de tennisbaan staat. Een echte tennisleraar laat jullie zien wat tennis is en je mag meteen oefenen met je slag. Bevalt het, dan kun je gaan smullen van het “voorgerecht”: 4 extra tennistrainingen, kosten voor jongeren van 4 t/m 8 jaar € 25 en voor jongeren van 9 t/m 17 jaar € 30.

 

Proefles volwassenen

Volwassenen kunnen op zaterdag 24 maart vanaf 12.00 uur aantreden voor een proefles van een van onze tennistrainers. Voor elk Rapiditas-lid een ideale kans om een vriend, buur of familielid te laten kennismaken met de tennissport.  De 4 extra tennistrainingen – het ‘voorgerecht’ – kosten € 35.

SMAAKT HET NAAR NOG MEER?

Benieuwd naar het “hoofdgerecht” en “dessert”? We vertellen er graag meer over; je bent van harte welkom op zaterdag 24 maart op het tennispark van Rapiditas voor het viergangenmenu. Meer informatie  is te vinden op de website www.tvrapiditas.nl. Voor vragen aan de trainers:  trainerstvrapiditas@gmail.com.

Schrijf je in via onderstaande link:

Inschrijfformulier Viergangenmenu 2018