Inschrijving jeugdcompetitie Rood, Oranje Groen voorjaar 2018

U kunt uw kind weer inschrijven voor de World Tour rood, oranje of Tenniskids groen voorjaar 2018. Alle jeugdteams spelen op zondagochtend. De World Tour (rood en oranje) en de Tenniskids Groencompetitie voorjaar 2018 starten in maart/april.

In deze mail treft u een link aan naar het inschrijfformulier:

Link naar het inschrijfformulier WT Rood en Oranje voorjaar 2018.
Link naar het inschrijfformulier Tenniskids Groen-competitie voorjaar 2018.

Als u op de link klikt, komt u in het aanmeldformulier. Geef uw kind zo snel mogelijk op, in ieder geval voor 20 december 2017, zodat wij nog de teams kunnen samenstellen.

De competitieochtend start meestal rond 9.00uur en eindigt tussen 11.00u (rood), 12.30u (oranje en groen).
De teams bestaan uit 8 spelers (rood) of 6 spelers (oranje en groen); meld uw kind snel aan, want vol is vol.
Kinderen in de volgende leeftijdscategorieën kunnen zich inschrijven:
– 2013 t/m 2009 Rood
– 2010 t/m 2007 Oranje
– 2007 t/m 2006 Groen.
In elke kleur is er overlap; twijfelt u in welke kleur u uw kind moet inschrijven, overleg met de trainer. De trainer bepaalt uiteindelijk het niveau waarin uw kind het beste de competitie kan spelen.
In deze uitdagende tenniscompetitie spelen kinderen in de leeftijd van ca. 6 t/m ca. 12 jaar (basisschool) op eigen niveau met leeftijdsgenootjes uit de regio wedstrijdjes op de zondag(ochtend). Sportiviteit en speelplezier staan voorop.
Deelname aan de World Tour en Tenniskids is gratis, maar niet vrijblijvend. Geeft u uw kind op? Dan gaan we er ook vanuit dat hij/zij komt. Kan uw kind onverhoopt toch niet meedoen aan deze competitie, meld hem/haar zo snel mogelijk weer af d.m.v. een mail.
Weet u nu al dat uw kind 1 of meerdere keren op zondag niet kan komen tennissen? Dat is geen probleem. Geef het tegen die tijd door, zodat we iemand anders die zondag blij kunnen maken met zijn of haar plekje.
Wilt u meer informatie over deze jeugdcompetitie? Kijk dan in onze site op de pagina World Tour of op tenniskids.toernooi.nl (zonder www). Of stuur een mail naar de jeugdcommissie.
We hopen weer op veel aanmeldingen.