Clubavond vanaf a.s. donderdag weer van start

12 april 2021


Door: Clubavondcommissie

De Clubavond start op 16 april in aangepaste vorm vanwege de geldende coronamaatregelen en de avondklok. Deelnemen kan door je vooraf in te schrijven via de KNLTB ClubApp.

De Clubavond is een ideale gelegenheid om met andere leden te tennissen. Bij de Clubavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Clubavond een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. Vanaf donderdag 16 april gaat de Clubavond in aangepaste vorm weer van start. Alle data van de Clubavonden kun je terugvinden in de Activiteitenkalender op de website en in de agenda van de KNLTB ClubApp.

De speelrondes zijn als volgt:

  • Ronde 1: 20:00 uur - 20:35 uur
  • Ronde 2: 20:35 uur – 21:05 uur
  • Ronde 3: 21:05 uur – 21:35 uur 

Na iedere ronde mogen de banen worden gesleept en kun je direct naar de andere baan voor de volgende ronde. Op deze manier zijn de bewegingen minimaal en kan de afstand van 1,5 meter in acht worden genomen. In eerste instantie hebben wij vier banen tot beschikking. Bij veel animo kunnen we dit uitbreiden naar zes banen.

Hoe kun je inschrijven?
  • Je kunt je inschrijven via de KNLTB ClubApp. Ga in de app naar Club - Agenda - Clubavond - Inschrijven. Dit kan helaas niet via de website.
  • Je dient je voor iedere ronde apart in te schrijven.
  • Schrijf je uiterlijk donderdag vóór 12:00 uur in.
  • Beantwoord bij het inschrijven de gestelde vragen.

Je ontvangt donderdagmiddag per e-mail bericht over de indeling. Bij het maken van de indeling zorgen we ervoor dat iedereen een keer kan tennissen. Als er sprake is van teveel aanmeldingen gaan we over tot loten. Heb je je ingeschreven maar kun je helaas toch niet van de partij zijn, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail aan de Clubavondcommissie via [email protected].

Regels in het kort
  • Kom niet eerder dan vijf minuten voor aanvang van de ronde naar ons park en loop direct naar de baan waar je bent ingedeeld. Dit is noodzakelijk om drukte te voorkomen. Het is niet toegestaan om te verzamelen voor de kantine.
  • In noodgevallen kan gebruik gemaakt worden van het mindervalide toilet middels je ledenpasje.
  • Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten.
  • Verlaat na je laatste speelronde meteen het park.
Appgroep

Via de KNLTB ClubApp groep en de WhatsApp-groep houden wij jullie op de hoogte van relevante informatie over de Clubavond. En bieden wij jullie de extra mogelijkheid om met elkaar in contact te komen.

Wil je lid worden van de nieuwe KNLTB ClubApp groep "Clubavond"? Ga dan in de app naar Maatjes - Groepen - Clubavond. Klik vervolgens op de knop "Deelnemen aan groep". Wil je ook lid worden van de WhatsApp-groep "Clubavond"? Stuur dan een e-mail of WhatsApp bericht aan Silke Lapschies. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen