Corona update: Toegangsbewijs nodig voor terras en binnenruimtes

05 november 2021


Door: Bestuur

Vanaf 6 november gelden de volgende maatregelen voor de sport:

  • Een coronatoegangsbewijs (CTB) is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes en terras van de sportlocatie.
    Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
  • Voor het tennissen buiten is geen CTB nodig. 

Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten als publiek in binnenruimtes wel een CTB tonen.

Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen. 

De controle op het CTB zal in het algemeen plaatsvinden door de bardienst, verenigingsmanager of commissie tijdens activiteiten. We begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn. Echter, we willen als tennisvereniging de regels volgen die gelden op dit moment. We waarderen het dan ook zeer als onze leden en bezoekers het CTB pro-actief tonen.

Mocht er geen barvrijwilliger zijn, dan blijft de kantine gesloten. Heb je geen geldig CTB, volg de regels en zorg dan dat je geen gebruik maakt van de binnenruimtes en/of terras.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen