Donderdag 4 april start clubochtend/avond!

03 april 2019


Op donderdag 4 april is het weer zover: de zomerclubdagen van dit seizoen gaan weer van start! Dit geldt zowel voor de club-ochtend als de club-avond.
 
Club-ochtend (9.50 uur aanwezig)
Ook dit jaar zorgt Albert Ellen weer voor leuke partijtjes.
De eerste ronde is van 10.00-10.50 uur, de tweede van 10.50-11.35 uur.  Voor de fanatiekelingen is er eventueel nog een 3e ronde van 11.35-12.20 uur. 
Mocht het echt maar haalbaar zijn om slechts één ronde te spelen dan dien je dat bij het aanmelden duidelijk aan te geven omdat de indeling van de tweede ronde direct na de indeling van de eerste ronde al gemaakt wordt. 
Bij de club-ochtenden wordt het op prijs gesteld (maar absoluut niet verplicht) dat men na de speeltijd nog met de anderen gezamenlijk een kopje koffie of een ander drankje nuttigt. 
 
Gelukkig waren er vorig jaar weer veel deelnemers aan de clubochtend, reden te meer om ook dit jaar er weer enthousiast tegen aan te gaan! We starten het seizoen onder het genot van een heerlijk appeltaartje!

Club-avond
De clubavonden geven de leden de gelegenheid om op donderdagavond in meerdere rondes verschillende partijen tegen elkaar te spelen van 20:00-23:00 uur. Elke ronde duurt 40 minuten. Voor de clubavond dien je 15 minuten voor aanvang van elke ronde aanwezig te zijn.
Elke donderdagavond draagt een ‘baancommissaris’ zorg voor de indeling naar sterkte (dit kan ook een mix betekenen met twee wat sterkere en twee wat minder sterke spelers), zodat er leuke afwisselende partijen gespeeld kunnen worden. 
Ook dit jaar vragen we iedereen die regelmatig komt op de clubavond zich in te schrijven om voor een avond de indeling te verzorgen, want zonder baancommissaris geen clubavond!

Kortom, de clubavond is een leuke avond waarbij je de gelegenheid krijgt om je tennisvaardigheden te oefenen en nieuwe leden te ontmoeten. De donderdagavonden eindigen vaak op het terras (of binnen in het clubhuis) onder het genot van een drankje.
 
OPROEP Clubavond Baancommissaris&bardienst inschrijven; één keer 
Wat dit jaar nieuw is, is dat je het indelen combineert met een bardienst; heb je meteen drie uur (verplicht) vrijwilligers bijdrage geleverd! Dat betekent dat je op de avond dat je indeelt&bardienst draait je NIET kan spelen (ook niet als er een potje van drie mensen op de baan staat).
Je kunt je inschrijving als ‘baancommissaris & bardienst’ via de ‘dienstenplanner’
Schrijf je dus in voor éénkeer tijdens de clubavonden, zodat jij en de rest dit hele seizoen weer kunnen genieten van leuke potjes tennis + je al een deel van je verplichte bardienst erop hebt zitten. 
Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben met het indelen is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen! In principe speel je dus één avond zelf niet.
 
 

Nieuwscategorieën