Laatste kans: Schrijf je in voor de Webinar 'Financieringsplan Rapiditas'

14 juli 2020


Door: Het bestuur

Op woensdag 15 juli om 18:45 vindt de informatiebijeenkomst met betrekking tot het financieringsplan plaats. Je kunt je tot en met woensdag 15 juli 12:00 nog inschrijven voor de bijeenkomst. 

De bouwgroep heeft onlangs geadviseerd over de (financiële) haalbaarheid van de uitvoerbaarheid van het renovatieplan zoals dat tijdens de AV van 2019 is gepresenteerd. Op basis van dat advies heeft het bestuur geconcludeerd dat het voorgenomen budget van € 75.000 hiervoor ontoereikend is. Daarom moeten er keuzes gemaakt worden om toch het grootste deel van het plan te realiseren. In het voortraject heeft de bouwgroep een offerte laten maken door een aannemer. Deze wordt nu verder aangescherpt met keuzes zodat renovatie van de belangrijkste onderdelen in het plan toch gerealiseerd kunnen worden. Bovendien is er een projectgroep aan het werk om de kantine te vernieuwen. Vooralsnog is het de bedoeling dat het renovatieplan in het najaar in uitvoering genomen kan worden.

Ook de financieringsplannen zijn inmiddels verder uitgewerkt. De financiering van de renovatie gebeurt door het uitgeven van obligaties van € 1000. Wij laten ons voor dit traject bijstaan door een gespecialiseerd bedrijf. Voor meer informatie kun je kijken op Obligatieplan.nl.

Informatiebijeenkomst

In het voorjaar hebben we de belangstelling hiervoor gepeild d.m.v. een enquête. Een aantal leden heeft de enquête gemist maar heeft toch belangstelling om mee te doen. Daarom willen we iedereen de kans geven dit alsnog kenbaar te maken.

Op woensdag 15 juli om 18:45 vindt er een informatiebijeenkomst plaats in de vorm van een webinar (online). De ins- en outs van de voorgenomen financiering d.m.v. obligaties worden daar behandeld. Ook als je niet in de gelegenheid bent dit te volgen, is er nog altijd de mogelijkheid om dit later terug te zien.

Inschrijven webinar

Mocht je de enquête niet hebben ingevuld en toch belangstelling hebben dan kun je je tot uiterlijk woensdag 15 juli 12:00 nog aanmelden door dit formulier in te vullen. Tijdens de webinar wordt ook toegelicht hoe er gehandeld wordt bij over-inschrijving. Alles wordt vastgelegd in een reglement, alle informatie is straks te vinden op een hiervoor speciaal gemaakte website. De deelnemers die middels de enquête van destijds hun belangstelling kenbaar hebben gemaakt krijgen sowieso een uitnodiging voor de webinar.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen