Laddercompetitie verlengt tot 29 oktober

13 september 2021


Door: Silke Lapschies 

Wat leuk om te zien dat iedereen op deze manier weer aan zijn tennisuurtjes komt en dat nieuwe leden zo enthousiast deelnemen om elkaar beter te leren kennen. Door het spelen van leuke wedstrijden krijg je steeds meer ervaring. Heb je je nog niet ingeschreven? Geen probleem! Je kunt nog steeds instromen en lekker meedoen.  
 
Enkele weetjes over Laddercompetitie; 
 
  • Er zijn al 192 (!) wedstrijden gespeeld; 
  • Inmiddels zijn er al 127 enkelaars en 102 dubbelaars aan het strijden;
  • Vrouw met de meeste gespeelde wedstrijden is Helen Peters (12 stuks!); 
  • Man met de meeste gespeelde wedstrijden is Nick Rupert (10 stuks!); 
  • Meeste dubbels hebben gespeeld Rosita Rohof & Willy Hijmans (9 stuks!); 
  • Ongeslagen bij de dubbels 8&9 Elroy Cocheret & Nick Rupert; 
  • Ongeslagen bij de dubbels 6&7 Rik Vermeulen & Christiaan Rademaker; 
Tijdens de afsluiting van de KNLTB Competitie 2021 op zaterdag 30 oktober zullen we de winnaars in het zonnetje zetten en wacht er een kleine prijs als erkenning. 
 
Wat is de laddercompetitie?  
De laddercompetitie is een uitdaagsysteem waarbij spelers elkaar individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim (stijg) of daal je op de ladder. De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van Rapiditas. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Plezier en kennismaking met clubgenoten staat voorop!  Deed je al mee? Dan sta je al in de lijst en kun je op dezelfde voet verder.  Nog niet eerder meegedaan? Log dan in op de KNLTB ClubApp (spelen > wedstrijden > laddercompetitie) of via Mijn Club op onze website (inloggen>competities>laddercompetitie).

Meer informatie

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Nieuwscategorieën