Maatregelen Rapiditas omtrent het Coronavirus

12 maart 2020


Door: Het bestuur

In het kader van de maatregelen van de overheid aangaande het coronavirus volgt Rapiditas de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB wat betreft toernooien en competities. 

Voor de volledigheid bij gelijkblijvende adviezen en maatregelen, dd. 12 maart 2020:

  • De commissie avond (13 maart) en de klaverjas avond (22 maart) gaan niet door.
  • De klusdag op 14 maart gaat wel door. Leden die zich aangemeld hebben krijgen een email met verdere toelichting.
  • Informatie over overige activiteiten volgt.
  • Trainingen en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de hygiëne richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Dit is ook conform het advies van de KNLTB.

Tot slot vragen we van een ieder de hygiëne in acht te nemen en bij verkoudheid en/of griepklachten het park niet te bezoeken.

Als het nodig is, om verdere maatregelen te treffen, informeert het bestuur alle leden via de website/ClubApp.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Leonie de Kort 16-03-2020 12:15

Goed dat jullie er zo bewust mee bezig zijn. Ik vroeg me echter af of het vrij spelen met in acht neming van hygiëne maatregelen niet mogelijk moet zijn. Tennis is geen contactsport en vindt in in tweetallen of viertallen plaats. Het kabinet en RIVM geven ook aan dat kinderen gewoon samen buiten kunnen spelen. Het is een mooie manier voor kinderen (en ouders) om toch voldoende beweging te krijgen nu er zoveel sportactiviteiten zijn afgelast. Ook een afspraak dat mensen niet na afloop met z'n allen op het terras gaan zitten, zou dan passend zijn. Ik ben benieuwd of we tot een verantwoord alternatief kunnen komen met elkaar. En anders leg ik me bij de maatregel neer.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen