Rapiditas serveert een viergangen menu voor nieuwe leden

16 februari 2020


Door: Het Trainersteam

Nieuwe leden kunnen de komende weken kennismaken met de gezelligste tennisclub van Nijmegen met de Appetizer (gratis proeftraining), gevolgd door het Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert.

Appetizer

Wil jij gratis en vrijblijvend kennismaken met de mooie tennissport, kom dan op 18 en 21 maart naar de Appetizer op ons tennispark aan de d’Almarasweg 24 in Nijmegen. De Appetizer is een gratis proeftraining voor rollers, jeugd en volwassenen. 

Rolstoeltennis

Bij Rapiditas kun je terecht voor rolstoeltennis. Ben jij gebonden aan een rolstoel voor het uitoefenen van de sport? Schrijf je dan hier in voor de clinic op 21 maart van 11-12 uur. Als je zelf geen sportrolstoel hebt, dan kun je er tijdens de proefles één lenen.  

Jeugd t/m 17 jaar

Alle jeugd van 4 t/m 17 jaar is welkom op 18 maart van 16 tot 17 uur en/of 21 maart van 10-11 uur. Wellicht heb je nog een vriendje, vriendinnetje, buur of familielid, die ook graag mee wil meedoen. Een echte tennisleraar laat jou zien hoe het spelletje gaat en je mag meteen oefenen met je slag. Doe je mee? 

Volwassenen

Voor volwassenen wordt de proefles 21 maart gegeven van 11.00 tot 12.00 uur. Een ideale kans om vrijblijvend een balletje te slaan en een kijkje te nemen op onze gezellige tennisvereniging. Je mag deze proeftraining ook volgen samen met een lid van de club. Kom je ook?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Appetizer, vul dan het inschrijfformulier in.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

Heb je na deze appetizer de smaak te pakken? Dan kun je verder met het Voorgerecht. Hierbij krijg je tegen een kleine bijdrage 4 extra trainingen zonder dat je daarbij meteen lid te hoeft te worden. Bij het Hoofdgerecht hoort een volledig lidmaatschap en 10 zomertrainingen. Het Dessert bestaat uit 1 toernooitraining en deelname aan de Clubkampioenschappen, gratis bij deelname aan het hoofdgerecht.

Leden voor Leden

Breng jij als bestaand lid een nieuw lid aan dan hebben we iets leuks voor jou: een Intersport bon twv 10 euro! Help jij ons mee?

Vragen?

Stuur bij vragen een mailtje naar het trainersteam: [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen