Rapiditas serveert Viergangenmenu voor nieuwe leden

28 februari 2021


Door: Het trainersteam

Voor nieuwe leden hebben we een aantrekkelijke actie! De komende weken kun je kennismaken met de gezelligste tennisclub van Nijmegen via het jaarlijkse Viergangenmenu.

Wil jij vrijblijvend kennismaken met de mooie tennissport, neem dan deel aan ons Viergangenmenu op ons tennispark aan de d’Almarasweg 24 in Nijmegen. Hierbij nemen we uiteraard de coronamaatregelen in acht.

Senioren

Voor senioren start het menu met het Voorgerecht (het Apperitief is helaas vervallen in verband met de coronamaatregelen). Bij het voorgerecht ontvang je 4 trainingen (€35), zonder dat je aan een lidmaatschap vastzit. Verder kun je in deze periode gebruikmaken van alle faciliteiten op ons tennispark.

Inschrijven voor het Voorgerecht kan door dit formulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. We streven ernaar om de indeling voor de trainingen rond 25 maart per e-mail te laten weten. 

Jeugd

Voor de jeugd starten we wel gewoon met een Aperitief: in de periode van 8 t/m 11 maart kun je een gratis proeftraining krijgen bij Rapiditas. Hierna kun je je inschrijven voor het Voorgerecht, waarbij je 4 lessen krijgt (€25), zonder dat je aan een lidmaatschap vastzit. Verder kun je in deze periode gebruikmaken van alle faciliteiten op ons tennispark.

Schrijf je dus snel in voor een proeftraining in de week van 8 t/m 11 maart door een e-mail te sturen naar [email protected]

Hoofdgerecht en dessert

Heb je na het Voorgerecht de smaak te pakken, dan kun je verder met het Hoofdgerecht. Bij het Hoofdgerecht hoort een volledig lidmaatschap en 10 zomertrainingen. Het Dessert bestaat uit 1 toernooitraining en deelname aan de Clubkampioenschappen, gratis bij deelname aan het hoofdgerecht.

Tarieven Hoofdgerecht

Junior A (vanaf 2010) €125
Junior B (2004-2009) €150
Senior A (1996-2003) €200
Senior B (t/m 1995) €250

 

Vragen?

Stuur bij vragen een e-mail naar het trainersteam via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen