Schrijf je in voor de Najaarscompetitie 2019

02 juni 2019


Door: De Technische Commisie

Ook dit jaar is er voor de senioren van Rapiditas weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de Najaarscompetitie (NJC). Er wordt gespeeld op de zaterdag en (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen) op vrijdagavond en voor de 8&9 spelers zondagmiddag. 

Op de zaterdag kan er gekozen worden voor zowel alleen dubbelwedstrijden als ook enkelwedstrijden (zelfde systeem als voorjaarscompetitie) met een gemengd, heren of dames team. Op vrijdagavond zijn er alleen dubbel en mix wedstrijden. Aanvangstijd zaterdag is tussen 9.00 en 16.30 uur en vrijdagavond om 18.30 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams starten we de thuiswedstrijden op zaterdag om 13.00 uur. Dit mede vanwege de openingstijden van het clubhuis en de aanwezige bardienst. De speelsterktes van de spelers bepalen in welke klasse een team door de KNLTB ingedeeld wordt.

Inschrijven

Bij voorkeur ontvangen we de inschrijving per team. Individueel is ook mogelijk maar geef dan goed aan wat je wilt spelen. Wellicht kunnen we een nieuw team vormen of je indelen bij een ander team en de laatste mogelijkheid is reserve.

Graag per team een mailtje sturen met namen, bondsnummer, e-mail adressen, speelsterkten en de voorkeur voor vrijdag, zaterdag, zondagmiddag 8&9,  alleen dubbels of ook enkelwedstrijden en in welke klasse je zou willen spelen. Graag inschrijving vóór 20 juni mailen naar: [email protected]. Halverwege juli ontvang je bericht in welk team je bent ingedeeld en op welke speeldag. 

De kosten bedragen 100 euro per team, inclusief eindafsluiting. Zijn er vragen over de Najaarscompetitie stel ze gerust aan de TC. 

Speeldagen

Bekijk hier alle speeldagen van de Najaarscompetitie 2019.