Steun Rapiditas en ontvang een mooi rendement

19 juli 2020


Door: Het bestuur

Om de renovatieplannen van ons clubhuis deze winter te kunnen realiseren, bieden we leden de mogelijkheid om obligaties te kopen. Deze worden voor € 1000 per stuk uitgegeven, waarvan er één of meerdere kunnen worden afgenomen.

Kort samengevat zijn er drie opties:

  1. De 'Rendement obligatie' met een looptijd van 10 jaar en een rendement van 3%
  2. De 'Clubliefde obligatie' met looptijd van 10 jaar en een rendement van 1,8%
  3. De 'Tijdelijke lening' met een looptijd van maximaal 1 jaar en een rendement van 3%

Wij laten ons voor dit traject bijstaan door een gespecialiseerd bedrijf: Obligatieplan.nl. Op woensdag 15 juli vond er in hun bijzijn een webinar plaats, waarin de plannen uitgebreid werden toegelicht. Deze is hier terug te kijken en de presentatie is hier te vinden. Sindsdien is er een speciale website gelanceerd waar je de verschillende obligatievormen kunt bekijken en je je kunt inschrijven: https://mijn.obligatieplan.nl/tvrapiditas/ Zoals in de webinar wordt toegelicht regelt Obligatieplan.nl alle overeenkomsten én financiële overzichten voor de jaaropgave.

Steun Rapiditas en ontvang een mooi rendement. Goed voor jezelf én voor de club! Schrijf je snel in via https://mijn.obligatieplan.nl/tvrapiditas/. Dit kan al vanaf € 1000 en verplicht je nog nergens toe. Bovendien kan de inschrijving, indien gewenst, anoniem worden gedaan.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen