Talent Kids uitgedaagd op ons tennispark

04 mei 2021


Door: Trainersteam en Topsport Gelderland

Op 21 en 28 april zijn de Talent Kids te gast geweest op onze vereniging om deel te nemen aan een twee uur durende tennisclinic (zie foto's). Hoofdtrainer en mede-eigenaar van Tennisvision Wouter Kropman verzorgde, in samenwerking met zijn collega Stan en de organisatoren van de Talent Kids Academie, de clinic op ons tennispark.

De Talent Kids Academie is een initiatief van Topsport Gelderland en de gemeente Nijmegen. In deze editie worden veertig kinderen die zich voor het traject hebben aangemeld, uitgedaagd op motorisch en sportief niveau. In de komende weken gaan de kinderen met verschillende sporten aan de slag, bij meedere sportverenigingen.

Het doel van de Talent Kids Academie is om zoveel mogelijk fundamentele vaardigheden te ontwikkelen bij de kinderen. Daarbij zal ditmaal ook extra aandacht worden besteedt aan mentale vaardigheden die terugkomen in de sport. Door samen te werken met sportverenigingen wordt ook geprobeerd om het breed motorisch opleiden bij meerdere sportclubs te introduceren en hen uit te dagen daarmee te werken. Daar zal door de initiatiefnemers ook ondersteuning in worden geboden. 

Meer informatie kun je hier vinden.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen