Toernooien voor senioren vanaf 30 juni weer toegestaan

11 juni 2021


Door: Communicatie Commissie

Mits de coronamaatregelen het toelaten en stap 4 van het openingsplan kan worden doorgezet is het spelen van toernooien voor senioren vanaf 30 juni weer mogelijk. Op 22 juni zal het kabinet daar een beslissing over nemen.

Waarom deelnemen aan toernooien?

Het spelen van toernooien heeft twee belangrijke aspecten, namelijk: een sportief en een sociaal aspect. Door wedstrijden te spelen, verleg je je grenzen en verbeter je jezelf keer op keer. Dat werkt verfrissend en het zorgt ervoor dat je je kan meten aan het niveau van anderen. Daarnaast is de sociale binding een enorme kracht van het spelen van een toernooien, je leert heel eenvoudig nieuwe mensen kennen, het is gezellig en je komt veel op andere plekken. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

Hoe kun je deelnemen?

Ga naar Mijn KNLTB en zoek met de filters een toernooi naar keuze en schrijf je in via de website. Het programma, de uitslagen en de standen kun je ook via de website bijhouden. Zo ben je tijdens het spelen van een toernooi altijd op de hoogte! De volledige Toernooikalender kun je hier bekijken. 

Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen