Update coronamaatregelen: Gevolgen van de avondklok

22 januari 2021


Door: Het Bestuur

In verband met het ingaan van de avondklok vanaf zaterdag 23 januari om 21:00 uur zijn de reserveringstijden van de tennisbanen aangepast. De laatste reservering kan om 20:00 uur worden gemaakt. Tevens zijn er wijzigingen in de aanvangstijden en duur van de trainingen.

Beschikbaarheid banen

In verband met de avondklok is het vanaf zaterdag 23 januari niet meer mogelijk om een resevering te maken na 20:00 uur. Dit duurt in ieder geval tot en met 9 februari.

Door de avondklok zal de druk op de banen groter worden. Probeer daarom zoveel mogelijk overdag te tennissen. Op vrijdag en in het weekend is er ruimte genoeg, maak daar gebruik van!

Trainingen

De invoering van de avondklok leidt ook tot wijzigingen in de aanvangstijden en duur van de trainingen. Deze wijzigingen gaan in vanaf maandag 25 januari. De trainingen van de senioren gaan van 75 naar 60 min. Zo kan iedereen op tijd thuis zijn. Sommige groepen krijgen op een andere dag training of op een ander tijdstip. Voor de TC groepen die les van Wouter krijgen verandert er niets.

Alle lessers krijgen een e-mail met de wijzigingen. Heb je die niet ontvangen, neem dan contact op met de trainers via [email protected].

Maatregelen huidige lockdown

De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd, alsmede de maatregelen van de huidige lockdown. Lees in dit bericht meer over deze maatregelen.

De maatregelen raken iedereen en vragen veel flexibiliteit en organisatiekracht van ons allen. We hopen op je begrip en medewerking. 

Blijf bewegen en blijf gezond!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen