Word deze zomer lid bij Rapiditas

20 mei 2021


Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of wil je gewoon kennismaken met tennis? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

Hoe werkt het?

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen bij Rapiditas, in de maanden juni t/m september. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten. Dat kan heel eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website. De kosten bedragen eenmalig € 65.

Waarom Rapiditas?

TV Rapiditas is echt een tennisclub voor iedereen: of je nu jong bent of oud, recreatief wil tennissen of een competitiebeest bent, iedereen zal zich thuis voelen bij onze vereniging. Met 12 gravelbanen is er bovendien voor iedereen voldoende plek om deze heerlijke en gezonde buitensport te beoefenen. We hebben tal van commissies die zorgen voor de juiste begeleiding en die de organisatie van evenementen op zich nemen. Op deze site vind je daar alle informatie over, kijk dus gerust even rond.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze verenigingsmanager Maureen Völler via [email protected].

 

Nieuwscategorieën