Eredivisie tennis!

Eredivisietennis live @ Rapiditas op 26 en 27 mei en 5 juni!

Voor het 5e jaar op rij speelt het 1e gemengde team van Rapiditas op het hoogste competitieniveau in Nederland, de Eredivisie Gemengd. Op 26 mei a.s. brandt de strijd om het landskampioenschap voor clubteams los!

Het Eredivisieteam van Rapiditas start de competitie met twee thuiswedstrijden achter elkaar: op zaterdag 26 mei tegen HLTC Leimonias, de regerend landskampioen uit Den Haag en op zondag 27 mei tegen LTC Naaldwijk (met o.a. Robin Haase).

Daarna speelt het team twee keer achter elkaar uit:
Op woensdag 30 mei tegen TC Zandvoort (adres van het tennispark: Kennemerweg 79 te Zandvoort).
Op zondag 3 juni tegen LTC Leeuwenbergh (adres tennispark: Lindelaan 7 te Den Haag)

Vervolgens komt op dinsdag 5 juni ALTA uit Amersfoort op bezoek bij Rapiditas.
De competitie wordt op donderdag 7 juni afgesloten met een uitwedstrijd bij Salland in Bathmen (adres tennispark: Hogeweg 24 te Bathmen).

Ook bij de uitwedstrijden kan het team onze support natuurlijk goed gebruiken!

De wedstrijden starten steeds om 12.00 uur met twee dames singles, rond 14.00 uur gevolgd door twee heren singles, en tussen 16.00 – 18.30 uur worden een dames- en herendubbel gespeeld.

Even voorstellen
Het team van Rapiditas bestaat dit jaar uit:
Heren: Wesley Koolhof, Miliaan Niesten, Alban Meuffels en nieuwkomer Mick Veldheer (een Nederlandse speler, woonachtig in Oostenrijk).
Dames: Chayenne Ewijk (Nederlands kampioen bij de dames!), Rosalie van der Hoek, Eva Wacanno en als nieuwkomers: Polina Leykina uit Rusland (nr. 364 van de wereld) en Saara Orav uit Estland (een jong talent van 16 jaar).
Coaches: Wouter Kropman en Marco Kroes.

Kom onze toppers in groten getale aanmoedigen en geniet van het spectaculaire tennis dat ze ons te bieden hebben!

Steun het toptennis!

De grote opkomst tijdens de thuiswedstrijden van ons Eredivisieteam de afgelopen jaren, laat zien dat het toptennis op Rapiditas en in Nijmegen leeft en ook uit een onlangs gehouden enquête onder onze leden bleek dat ruim 60% van de leden het toptennis ziet als een belangrijke waarde binnen de vereniging.
Om met een team in de Eredivisie te kunnen spelen zijn heel wat pecunia nodig. De afgelopen jaren was dit mogelijk dankzij de steun van een kleine groep van sponsors en tennisliefhebbers. We zijn de betreffende bedrijven en personen bijzonder erkentelijk dat ze het toptennis op Rapiditas mogelijk hebben gemaakt. We willen de continuïteit van het toptennis op ons park voor de komende jaren goed gaan borgen en doen daarvoor graag een beroep op alle leden van Rapiditas die het toptennis een warm hart toedragen. Hoe breder het toptennis gedragen wordt, hoe groter de garantie dat er over 10, 20 jaar nog steeds toptennis op Rapiditas wordt gespeeld.

Welke mogelijkheden zijn er om het toptennis op Rapiditas te steunen?

1) Word fan van het toptennis door € 50,- te doneren. Je zit dan bij de drie thuiswedstrijden eersterangs en je mag dan, als je dat leuk vindt, deelnemen aan een tennisclinic die door spelers en trainers van het Eredivisieteam wordt verzorgd in de periode dat de Eredivisie plaatsvindt.

2) Word lid van de Club van 100 door € 100,- te doneren. Je mag dan uiteraard ook deelnemen aan de tennisclinic en je bent genodigde tijdens de thuiswedstrijden. Dat houdt o.a. in dat je verzekerd bent van een mooie, gereserveerde zitplek en 5 consumptiebonnen tijdens de thuiswedstrijden. Ook ontvang je dan uitnodigingen voor de verschillende meetings van de ‘Businessclub’ van Rapiditas gedurende het jaar.

3) Word sponsor van het Eredivisieteam of personal sponsor van je favoriete speler door € 500,- of meer te doneren. Voor de verschillende sponsormogelijkheden kun je contact opnemen met Michael Schermer (michael.schermer@gmail.com of tel. 06-36324153).

Ben je enthousiast over het toptennis en wil je hier graag een bijdrage aan leveren?
Doneer dan je bijdrage op bankrekeningnummer NL39 INGB 0006 7450 86 van de Stichting Toptennis Rapiditas.

4) Bied onderdak aan één van de spelers en haar trainer: voor Saara Orav en haar trainer Jure zoeken we nog een gastgezin in Nijmegen (bij voorkeur op loop- of fietsafstand van Rapiditas), waar ze kunnen verblijven van donderdag 24 mei t/m zondag 3 juni. Wie heeft er voor hen twee plaatsjes vrij in de ‘herberg’? Graag een bericht aan Michael Schermer als dat het geval is!

Sponsordag 26 mei

Nadere invulling en exacte tijden volgen nog.