Toernooien

Rapiditas is een grote vereniging met veel actieve leden. Zowel voor wedstrijdspelers als voor recreanten organiseren we elk jaar weer tal van toernooien. Sommige toernooien zijn alleen voor clubleden, andere zijn ook voor tennissers van andere verenigingen. Ofschoon sommige toernooien als typische ‘gezelligheidstoernooien’ bedoeld zijn, is er voldoende strijdlust op de baan te zien. Anderzijds is het bij de typische wedstrijdtoernooien die Rapiditas organiseert vaak zowel op de baan als er langs bijzonder gezellig.

Inschrijven toernooien

Als KNLTB-lid kun je met je pasje inschrijven voor elk door de KNLTB georganiseerd toernooi. Inschrijven, ook voor vrijwel alle toernooien van Rapiditas, kun je heel eenvoudig doen via www.toernooi.nl. Daar kun je zien welke toernooien er allemaal zijn, welke speelsterkteklassen er zijn, welke categorieën (enkel, dubbel, mixed, dames en heren)  er zijn en wie aan het toernooi meedoen. Veelal kun je daar de planning en speeltijden ook zien, mits de organisatie die allemaal invoert.

Overzicht toernooien

Er zijn enkele toernooien die elk jaar terugkomen op ons park. Deze vind je hieronder gemerkt met een sterretje (*). De andere toernooien zijn vaak afhankelijk van ideeën van de Evenementencommissie en die kan elk jaar weer met nieuwe toernooi-ideeën komen. Voor 2017 zijn in elk geval de volgende toernooien gepland (de data komen altijd in de Activiteiten Kalender te staan).

Nieuwjaarstoernooi (S)

Oliebollentoernooi (J)

Lentekriebels- en ZomerVibes (Vrijgezellen)*

Openingstoernooi competitiespelers (S)*

Clubkamioenschappen (S&J)*

Open Toernooi (S&J)*

Open Jeugdtoernooi (J)*

Jeugdranglijsttoernooi (J)*

Veteranentoernooi (S 35+)*

Ladies Open (S)*

Vuurkorventoernooi (S)