Trainingen senioren

Zomertraining 2021

Rapiditas biedt voor haar leden 16 weken trainingen gedurende het zomerseizoen vanaf maandag 5 april tot 2 oktober 2021. Alle zomertrainingen worden gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas, d'Almarasweg 24 Nijmegen. Er is inmiddels een wachtlijst waarvoor je je kunt opgeven via opstaand formulier:

 

Wintertraining 2020

Rapiditas biedt voor haar leden outdoor 16 weken training (met een garantie van 14 trainingen op weersomstandigheden) en indoor 22 weken gedurende het winterseizoen vanaf maandag 5 oktober tot en met zaterdag 4 april 2021. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Training Outdoor wordt gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas en Training Indoor op de binnenbanen van My Health Club aan de Marie Curiestraat 80. Mocht door de weersomstandigheden het garantieaantal in het gedrang komen, dan kan er vanaf januari worden uitgeweken naar de kunstgrasbanen van het Radboud Sportcentrum aan de Heyendaalseweg 141 of bij Tennisvereniging Union aan de Sportweg 50 in Malden. Mochten de coronamaatregelen dusdanig aangepast worden dat we geen gebruik kunnen maken van de hal, dan kan er (tijdelijk) besloten worden outdoor te trainen.

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk. De wintertrainingen zijn op 5 oktober gestart. Mocht je nog vragen hebben over de trainingen dan kun je een mailtje sturen naar [email protected].