Clubavond

Update 27 april 2021: Vanwege de coronamaatregelen is de Clubavond op 16 april gestart in aangepaste vorm. Door het afschaffen van de avondklok zijn er op 27 april enkele wijzigigen aangebracht. Meer informatie is hier te lezen.

De Clubavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden te tennissen. Bij de Clubavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Clubavond een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. De Clubavond start, van april tot oktober, elke donderdag om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld van 40 minuten en het is dan ook geen probleem als je de start van de Clubavond niet haalt. Wel vragen we je om 15 minuten voor aanvang van de volgende ronde aanwezig te zijn. De rondetijden zijn: 20:00, 20:45, 21:30 en 22:15. De donderdagavonden eindigen vaak op het terras (of binnen in het clubhuis) onder het genot van een drankje.

Elke donderdagavond zal een van de deelnemers aan de Clubavond zorgdragen voor de indeling naar sterkte zodat er leuke afwisselende partijen gespeeld kunnen worden. Speel jij vaker mee met de Clubavond, schrijf je dan in als indeler via de dienstenplanner, zodat jij en de rest het hele seizoen weer kunnen genieten van leuke potjes tennis. Dit jaar zorgen we er voor dat één persoon de hele avond achter de tafel zit, in combinatie met een bardienst. Heb je nog niet zoveel ervaring, dan is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen! In principe speel je dus één avond zelf niet.

De data van de Clubavonden kun je terugvinden in de Activiteitenkalender op deze website.

Aanmelden tafeldienst in combinatie met bardienst

Heel handig: deze dienst telt ook mee voor de ‘twee maal drie uur verplichte vrijwilligersdienst’ die ieder lid dient uit te voeren. Het indelen combineer je dus met een bardienst. Dat betekent dat je op de avond waarop je indeelt en een bardienst draait niet kunt spelen (ook niet als er een potje van drie mensen op de baan staat). 

Voor het inschrijven van deze diensten volg je de onderstaande stappen:

  • Klik op deze website rechtsboven op 'Mijn Club' of download de KNLTB ClubApp
  • Log in met je KNLTB-gegevens (bondsnummer en wachtwoord). Geen account? Klik dan op ’Wachtwoord vergeten‘. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per e-mail.
  • Klik via de website op 'Diensten' of via de app of 'Dienstenplanner'
  • Kies een beschikbare dienst (Indelen Clubavond), aangegeven in het groen, en klik vervolgens op ‘Inplannen’. Na het inplannen krijg je een bevestigingsmail. Je krijgt tien dagen en één dag voorafgaande aan de vrijwilligersdienst een herinnering. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan dien je zelf zorg te dragen voor een vervanger. 

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de Clubavondcommissie via [email protected].