Clubavond

De Clubavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden te tennissen. Bij de Clubavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Clubavond een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. Er worden in meerdere rondes dubbels gespeeld van 45 minuten. De rondetijden zijn: 20:00, 20:45, 21:30 en 22:15. De donderdagavonden eindigen vaak op het terras (of binnen in het clubhuis) onder het genot van een drankje.

Elke donderdagavond wordt er door de commissie een indeling gemaakt zodat afwisselende partijen gespeeld kunnen worden.

De data van de Clubavonden kun je terugvinden in de Activiteitenkalender op deze website en in de agenda van de KNLTB Clubapp.

Aanmelden kan uitsluitend via de KNLTB ClubApp. 

Reglement

  • Inschrijven kan maximaal een week van tevoren vanaf donderdag 18:00 uur via de KNLTB ClubApp.
  • De inschrijving sluit wekelijks op woensdag 18:00 uur.
  • Uitschrijven kan tot uiterlijk een dag van tevoren tot woensdag 18:00 uur via de KNLTB ClubApp.
  • Indien je plotseling verhinderd bent, laat dit zo snel mogelijk aan de commissie weten.
  • De indeling van de Clubavond ontvang je via de mail uiterlijk op donderdag om 18:00 uur. Als de Clubavond niet door gaat ontvangen jullie uiterlijk om 19:00 uur bericht.
  • De partijen duren 45 minuten. Er worden vier rondes gespeeld.
  • De eerste 24 inschrijvers spelen automatisch de eerste ronde om 20:00 uur, tenzij door een deelnemer zelf een andere tijd is opgegeven. Deelnemer 25 enzovoort wordt pas vanaf de tweede ronde ingedeeld, tenzij anders opgegeven. Deelnemers die de eerste ronde hebben gespeeld pauzeren in de tweede ronde, tenzij nog plekken over in de tweede ronde. Deelnemers die de tweede ronde hebben gespeeld pauzeren in de derde ronde. Als voorbeeld: in de tweede ronde spelen 22 deelnemers die nog niet hebben gespeeld, dan worden de overige twee plekken door de eerste en tweede inschrijver uit de eerste ronde van 20:00 uur opgevuld. Deelnemers die om 21:30 uur nog geen ronde hebben gespeeld hebben altijd voorrang op mensen die al 1 of twee rondes hebben gespeeld.
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn altijd open. Deze zijn toegankelijk met het ledenpasje.
  • De bar is alleen geopend als er een barvrijwilliger aanwezig is en sluit om 23:00 uur. Zelfbediening is niet toegestaan.
  • De commissie is verantwoordelijk voor de indeling van de partijen en probeert de partijen zo goed mogelijk in te delen naar speelsterkte/speelniveau en rekening te houden met verzoeken. De commissie is echter nooit verplicht om de verzoekjes te aanvaarden.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de Clubavondcommissie via [email protected].