Trainersteam

Bij Rapiditas vind je altijd een training op maat. Wat je leeftijd of niveau ook is, of je nu beginner bent of bezig met je weg naar de top. De trainingen worden gegeven door Mirella ter Horst, Suus van Gemert en Martijn van den Broek. Hieronder stellen we ze voor.

Wil je contact opnemen met het trainersteam? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Mirella ter Horst

Sinds 2005 ben ik tennistrainster bij TV Rapiditas en streef ik ernaar mijn enthousiasme voor de tennissport over te brengen op alle Rapiditas-spelers. Breedtetennis, dat is waar ik me voor inzet; of je nu lekker een uurtje wilt trainen, sociale contacten op wilt doen of competitie wilt spelen. Het maakt niet uit of je een fysieke beperking hebt en aan een rolstoel gebonden bent, jong of oud bent. Ik vind het een uitdaging om samen met jou het maximale te bereiken. Dan heb ik het niet alleen over het tennisniveau maar ook over het plezier op de baan. Plezier, fun, structuur en willen leren zijn enkele speerpunten die ik tijdens een training heel belangrijk vind, met als doel het niveau en het zelfvertrouwen van de spelers te vergroten.

Ik geniet volop van mijn vak als tennistrainer sinds 2007 en ben steeds weer op zoek naar nieuwe uitdagingen en kennis. In 2009 heb ik de KNLTB-B opleiding met succes afgerond om zo nog meer inzicht te krijgen in het trainen met prestatieve spelers. In 2009 heb ik verschillende rolstoeltennis-applicaties gevolgd en vanaf 2012 ben ik me helemaal gaan verdiepen in de KNLTB-Tenniskidsmethode om zo jonge jeugd, maar ook pubers, te kunnen begeleiden in hun trainingstraject.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel op de tennisbaan.

Suus van Gemert

Mijn naam is Suus van Gemert, en sinds 2012 werkzaam bij Rapiditas. Een mooie, gezellige en sportieve vereniging waar iedereen welkom is om te tennissen! Wat maakt tennis voor mij nou zo mooi?! Ik ben als jong meisje met mijn ouders meegegaan naar de baan, en vond het zelf al snel leuk om te tennissen en wilde het liefste iedere dag tennissen. Mijn toenmalige trainer heeft mij echt de passie voor het vak leren kennen, op de baan en naast de baan. Hij bracht mij in contact met Wouter, waar ik een leerzame stage heb gehad en vanaf die tijd niet meer weg geweest bij Rapiditas.

Maak plezier, werk hard, geniet van het gravel en de buitenlucht en blijf vooral lachen op de tennisbaan dan houdt je het vol tot het eind van je leven!

Martijn van den Broek

Van je grootste passie je werk maken. Elke dag druk bezig mogen zijn met tennis, vaardigheden van spelers verbeteren en wedstrijden coachen. Werken met alle niveaus binnen de tennissport maakt je baan als tennistrainer elke dag weer uitdagend.

Sinds 2017 mag ik deel uitmaken van het trainersteam van TV Rapiditas. Binnen deze vereniging geef ik les aan veel diverse groepen waaronder de jeugd, senioren en rolstoeltennissers. Naast het geven van de lessen heb ik in 2019 als coach aan mogen treden voor het eredivisie team van TV Rapiditas. De diversiteit van de spelers van clubniveau tot landelijk of zelfs internationaal niveau maakt het lesgeven op deze club zo geweldig.

Graag zie ik jullie op ons mooie tennispark verschijnen!