Eredivisie

Van vrijdag 3 september t/m zondag 12 september komt Rapiditas voor het 7e achtereenvolgende jaar uit in de KNLTB Eredivisie Gemengd. Dat betekent toptennis in het vooruitzicht! Hierbij kort de belangrijkste kenmerken van de Eredivisie op een rij, zodat jouw tenniskennis weer is bijgespijkerd:

Speelschema

Meer informatie, onthulling van het team en een overzicht van alle wedstrijden is te vinden op de speciale Rapiditas Eredivisie website: www.rapiditaseredivisie.nl.

Corona disclaimer

Belangrijk om te weten

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en ook in Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. De KNLTB volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt zich aan de adviezen en richtlijnen van de overheid. Het zou dus zo maar kunnen zijn dat de eredivisie niet door mag gaan i.v.m. met corona. Het is allemaal afhankelijk van wat het kabinet en de KNLTB daarover beslissen.

Publiek

Ieder jaar kan het team rekenen op veel steun van de supporters. Toptennis op baan 1 en 2, een volle tribune en voldoende mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Of het dit jaar wederom mogelijk is om te komen kijken, is nog afwachten.

Er van uit gaan dat het door gaat

Dan is het belangrijk om te weten dat er zeer waarschijnlijk strenge coronaregels nageleefd moeten worden. Denk aan testbewijzen en een beperkt aantal bezoekers. Het is nog allemaal onduidelijk maar zodra er nieuws is, zullen wij dit uiteraard delen op deze site en op onze social media.

Meer informatie, onthulling van het team en een overzicht van alle wedstrijden is te vinden op de speciale Rapiditas Eredivisie website: www.rapiditaseredivisie.nl.