Ladies Open

Op zaterdag 31 augustus vindt het jaarlijkse Ladies Open Dubbeltoernooi plaats, met als thema: "Barbie". De dames worden om 10.00 uur hartelijk ontvangen. Dit belooft een dag vol tennisplezier, gezelligheid en stijl te worden!

Hier zijn de hoogtepunten van het evenement:

  • Tennispartijen tot 17 uur: Bereid je voor op spannende dubbelspelwedstrijden waarbij de deelnemers hun beste tennisskills laten zien.
  • Heerlijke lunch: Tussen de wedstrijden door kun je genieten van een smakelijke lunch. Laad jezelf op en maak nieuwe tennisvrienden!
  • Gezelligheid en plezier: De sfeer zal bruisen van enthousiasme. Ontmoet andere tennisliefhebbers en deel je passie voor de sport.
  • Aangeklede borrel vanaf 17 uur: Na de tenniswedstrijden is het tijd om te ontspannen. Kom naar de borrel en geniet van een gezellige avond met medespelers en supporters.

De inschrijfkosten bedragen €20,- per persoon. Dit is inclusief ontvangstkoffie en een heerlijke lunch.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in t/m 18 juni via Toernooi.nl of scan de QR-code. Inschrijven kan zowel individueel als met een dubbelpartner. Geen partner? Geen zorgen, we vinden een passende match voor je. Geen account? Je kunt hier een account aanmaken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Ladies Open Commissie via [email protected].