Clubkampioenschappen

 
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Clubkampioenschappen 2020 voor senioren en jeugd die van zaterdag 22 t/m zaterdag 29 augustus plaatsvinden op onze club. Inschrijven kan tot uiterlijk 16 augustus.

De Clubkampioenschappen zijn het ideale toernooi om lekker in vorm te komen voor de competitie die begin september start. Heb jij vorig jaar meegedaan en wil je je plekje verdedigen of het juist opnemen tegen de nieuwkomers in je categorie? Schrijf je dan snel in via Toernooi.nl. Hier zijn vlak voor het toernooi alle speelschema's te vinden en tijdens het toernooi alle uitslagen en standen. Geen account? Schrijf je dan in via het online formulier
 
Senioren kunnen zich inschrijven voor speelsterkte 2 t/m 9 in de categorieën DE, HE, DD, HD, GD en de jeugd in Geel <15 jaar en Geel <17 jaar in de categorieën JE, ME, JD, MD, GD. Voor de tenniskids zijn er de onderdelen Groen, Oranje en Rood. Nog geen dubbelpartner? Geen probleem, wij vinden er een!
 
Net als vorig jaar zullen de senioren en junioren samen strijden om de eer van beste speler/speelster in de verschillende categorieën. Nieuw dit jaar is de 'Fundubbel 14+' categorie, waar je je als heren, dames of gemengd koppel voor kunt inschrijven mits het onderlinge verschil in speelsterkte minimaal 2 en de som van de speelsterkten minstens 10 is (bv. iemand met een rating van 5 samen met iemand met een rating van 7).
 
Het belooft een gezellige tennisweek te worden!
 
In deze periode zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreanten! Houd er rekening mee dat vrij spelen niet mogelijk is.