Clubkampioenschappen

 

De inschrijving is geopend! De Clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van zaterdag 8 juni tot en met zondag 16 juni. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 2 juni.

De Clubkampioenschappen zijn het ideale toernooi om lekker in vorm te komen voor de competitie die halverwege september start. Heb jij vorig jaar meegedaan en wil je je plekje verdedigen of het juist opnemen tegen de nieuwkomers in je categorie? Schrijf je dan snel in via Toernooi.nl. Hier zijn vlak voor het toernooi alle speelschema's te vinden en tijdens het toernooi alle uitslagen en standen. Geen account? Je kunt hier een account aanmaken.

Senioren kunnen zich inschrijven voor speelsterkte 2 t/m 9 in de categorieën DE, HE, DD, HD, GD en de jeugd in de categorieën meisjes enkel 11 tot 14 jaar, jongens enkel 11 tot 14 jaar, meisjes enkel 13 tot 17 jaar, jongens enkel 13 tot 17 jaar, 11 tot 14 jaar dubbel en 13 tot 17 jaar dubbel. Nog geen dubbelpartner? Geen probleem, wij vinden er een!  

De clubkampioenschappen voor Tenniskids in de categorieën rood, oranje en groen vinden plaats op vrijdag 14 juni van 16:00 tot 18:00 uur. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen via [email protected].

Net als vorig jaar zullen de senioren en junioren samen strijden om de eer van beste speler/speelster in de verschillende categorieën. Evenals de afgelopen vier jaar kun je ook strijden in de 'Fundubbel 14+' categorie, waarvoor je je als heren, dames of gemengd dubbel kunt inschrijven mits het onderlinge verschil in speelsterkte minimaal 2 en de som van de speelsterkten minstens 10 is (bv. iemand met een rating van 5 samen met iemand met een rating van 7).  

In deze periode zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreanten! Houd er rekening mee dat vrij spelen niet mogelijk is.  

Stuur voor meer informatie een mail naar de Clubkampioenschappencommmissie via [email protected].