Trainingen senioren

Wintertraining 2023

Rapiditas biedt voor haar leden 16 weken trainingen gedurende het winterseizoen vanaf maandag 2 oktober 2023 tot en met zaterdag 30 maart 2024. Inschrijving voor de wintertraining kan alleen indien men het daaropvolgend jaar (2024) ook lid is. Er volgt geen restitutie van het lesgeld indien men het lidmaatschap in december opzegt. 

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen: herfstvakantie 13 oktober t/m 20 oktober 2023, kerstvakantie 22 december 2023 t/m 5 januari 2024, voorjaarsvakantie 9 februari t/m 16 februari 2024

Alle Trainingen  worden gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas. Er zit geen garantie op het aantal trainingen. Uiteraard streven we er naar zoveel mogelijk lessen te geven en kan er vanaf februari uitgeweken worden naar de kunstgrasbanen van het Universitair Sportcentrum aan de Heyendaalseweg 141 in Nijmegen of bij Tennisvereniging Union aan de Bosweg in Malden.

Via de nieuwsitems op de website en via de KNLTB ClubApp houden we alle winterlessers op de hoogte over bijzonderheden over trainingen.

Inschrijven wintertraining

Inschrijven voor de wintertraining kan via deze link.

Ben je nog geen lid en heb je interesse om deel te nemen aan de wintertraining schrijf je hier dan eerst in als lid. Je krijgt dan een bonds en/of clublidnummer. Daarna kun je het inschrijfformulier invullen. 

Mocht je nog vragen hebben over de trainingen dan kun je een mail sturen naar [email protected].