Terug naar overzicht

50e Open Toernooi van Rapiditas

TV Rapiditas (Baan 1, Baan 2, Baan 12, Baan 3, Baan 7, Baan 8, Baan 11, Baan 4, Baan 5, Baan 6, Baan 9, Baan 10)
22-7-2023 09:00 - 30-7-2023 23:00
Anke van den Broek, Renske Heskes, Kumudini van den Heuvel-Duijsings, Jöran Moerkens, Bram Wessels

Het 50ste Open Toernooi van Rapiditas komt eraan! Dit jubileumtoernooi zal van 24 t/m 30 juli plaatsvinden op de prachtige buitenbanen van Rapiditas, waar al decennia lang tennissers van alle niveaus bijeenkomen om te spelen en te genieten van de sport.

Thema van dit jaar is ‘Down the Rapid Hole’. Het toernooi zal worden gehouden gedurende één week en zal openstaan voor deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Naast de gebruikelijke enkel- en dubbelspelcategorieen, zal er dit jaar ook een speciale categorie zijn voor deelnemers van 50 jaar en ouder.

Het Open Toernooi van Rapiditas is altijd al een populair evenement geweest onder tennisliefhebbers en dit jaar belooft het nog groter en beter te worden dan ooit tevoren.

Of je nu een fanatieke tennisser bent die strijdt om de overwinning, of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer en activiteiten, het 50ste Rapiditas Open is een evenement dat je niet mag missen! Schrijf je snel in via Toernooi.nl. Dit kan tot en met 9 juli.

Uiteraard wordt in deze week ook weer het NRT** georganiseerd.

Heb je nog vragen stel die dan aan de Open Toernooi Commissie via [email protected].

 

 

  Terug naar overzicht