Terug naar overzicht

Veteranentoernooi

TV Rapiditas (Baan 1, Baan 2, Baan 3, Baan 7, Baan 8, Baan 4, Baan 5, Baan 6, Baan 9, Baan 10)
2-9-2023 10:00 - 2-9-2023 23:00
Vincent Lemmen, Bart Reintjes, Coen Reintjes

Dit jaar vindt het 67ste Rapiditas Veteranentoernooi plaats op zaterdag 2 september. Het thema is dit jaar "Rapiditas goes Peaky Blinders". De commissie heeft besloten om ook dit jaar de organisatie weer op te pakken. Wij gaan ons uiterste best doen om dit toernooi weer zo goed als we kunnen te laten slagen. Evenals vorig jaar zullen wij ook dit jaar alleen op de zaterdag spelen en starten dan ook eerder.

Je wordt verwacht om 10.00 uur en voor een lichte brunch wordt gezorgd. Vervolgens worden heerlijke potjes tennis afgewisselt met amusement en ontspanning. Rond 17.30 uur start de borrel met aansluitend het diner en een gezellige feestavond. Uiteraard zal het aan niets ontbreken en doen we ons best om ergens deze dag ook nog de loterij te laten plaats vinden. Vanwege het grote succes in de afgelopen 2 jaar staan we ook dit jaar weer paraat met een cocktailbar. 

Inschrijving

Je kan je zoals altijd met een team van 2 personen inschrijven. Om zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen aan de wedstrijd, stellen wij het toernooi ook open voor teams van 3 personen. Je mag zelf bepalen wie er wanneer speelt. Er kan zelfs na iedere game worden gewisseld. De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen €25,- per persoon. Bij inschrijving aangeven uit hoeveel personen het team bestaat, naam van iedere speler en speelsterkte. Je ontvangt een tikkie na aanmelding. Let op, we hebben een beperkt aantal plaatsen. Heb je betaald, dan ben je zeker van deelname. We sturen geen reminder, dus betaal direct als je een tikkie ontvangt. Aanmelden kan via whatsapp bij Coen Reintjes via 06-53 96 60 28.

Diner

Op zaterdagavond wordt er op de club gegeten. Omdat het diner dit jaar wederom door een gerenommeerd cateringbedrijf verzorgd wordt, is het alléén bij voorinschrijving mogelijk om deel te nemen aan het diner. Wij vinden het gezellig wanneer zoveel mogelijk spelers, partners en kinderen hieraan deelnemen. De kosten voor het diner bedragen €30,00 per persoon. Schrijf je snel in want de ruimte is echt beperkt.

  Terug naar overzicht