Laddercompetities

Gedurende het jaar worden er meedere Laddercompetities georganiseerd. Houd hiervoor het nieuws op onze website of de Activiteitenkalender in de gaten.

Wat is de Laddercompetitie?

De Laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de 'ladder' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder.

Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Je kunt de baan anderhalf uur achter elkaar reserveren. Ben je na 90 minuten niet klaar dan besluit je voordat je begint of je de wedstrijd dan op een ander moment afspeelt of dat degene die op dat moment voorstaat de winst te pakken heeft. Natuurlijk wil iedereen bovenaan de ladder komen te staan maar onthoud dat gezelligheid en sportiviteit bij dit evenement voorop staat.

Vanaf het begin van de competitie tot aan de laatste dag kun je zo vaak als je wilt iemand in de competitie uitdagen of zelf uitgedaagd worden. De Laddercompetitie is uitsluitend voor 16+ leden van Rapiditas en er worden alleen enkelpartijen gespeeld.

Aanmelden

Zodra er een nieuwe Laddercompetitie is kun je je aanmelden via de KNLTB ClubApp of via 'Mijn Club' op onze website. In de app ga je naar 'Spelen', 'Wedstrijden' en vervolgens 'Laddercompetitie'. Via de website ga je na het inloggen naar 'Laddercompetitie'.

Vragen?

Stuur bij vragen een e-mail naar [email protected].