Actie voor nieuwe leden: Maak kennis met tennis!

31 augustus 2019


Door: Het Bestuur

We hebben een spectaculaire actie voor nieuwe leden: Schrijf je in als lid en tennis vanaf 1 oktober tot het einde van het jaar gratis! 

Hoe werkt het?

  1. Word lid van onze club door het online inschrijfformulier in te vullen. Geef bij opmerkingen aan dat je mee wilt doen aan de oktoberactie.
  2. Wil je graag training volgen geef je dan op via het formulier voor senioren of jeugdspelers. Doe dit zo snel mogelijk. De wintertrainingen beginnen al vanaf 1 oktober.
  3. Je ontvangt van beide inschrijvingen een bevestiging en kunt dan vanaf 1 oktober gebruik maken van onze prachtige tennisbanen! Tevens krijg je een KNLTB ledenpas waarmee je deel kan nemen aan toernooien door het hele land en deel kunt nemen aan de competitie.

Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd, tenzij je vóór 1 december 2019 schriftelijk opzegt. Meer informatie over het lidmaatschap en contributies is hier te vinden.

Over Rapiditas

Tennisvereniging Rapiditas werd in 1935 opgericht en behoort met ruim 740 leden – waarvan ruim 200 jeugdleden – tot de grotere tennisverenigingen van Nederland. Rapiditas is koninklijk goedgekeurd en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond. De vereniging heeft tot doel  de tennissport te beoefenen, het tennisniveau van haar spelers te verbeteren en tennis als sport te promoten.

Rapiditas is echt een tennisclub voor iedereen: of je nu jong bent of oud, recreatief wil tennissen of een competitiebeest bent, iedereen zal zich thuisvoelen bij onze vereniging. Met 12 gravelbanen is er bovendien voor iedereen voldoende plek om deze heerlijke en gezonde buitensport te beoefenen. We hebben tal van commissies die zorgen voor de juiste begeleiding en die de organisatie van evenementen op zich nemen. Op deze site vind je daar alle informatie over, kijk dus gerust even rond.

Wintertraining

Rapiditas biedt voor haar leden outdoor 16 weken training (met een garantie van 14 trainingen) en indoor 22 weken gedurende het winterseizoen vanaf maandag 30 september tot en met zaterdag 29 maart 2020. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Training Outdoor wordt gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas en Training Indoor op de binnenbanen van My Health Club aan de Marie Curiestraat 80. 

De tarieven staan vermeld in de inschrijfformulieren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging in je mail van je inschrijving. Streven is om de indeling rond 15 september op de website te publiceren. Via onze website houden we alle winterlessers op de hoogte over bijzonderheden over trainingen. Mocht je vragen hebben over de trainingen dan kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen