Amelia Borojevic wint Jeugdtoernooi Meppel

22 januari 2020


Door: Maureen Völler (Verenigingsmanager)

Amelia, die als derde geplaatst was, won afgelopen weekend de finale van Meisjes Enkel tm 14 jaar in Meppel. Dit toernooi is onderdeel van de Junioren tour waar je punten kunt verdienen voor de nationale ranglijst. Amelia staat op dit moment op de 24e plaats bij de meisjes tm 14 jaar. 

Ze is zelf heel tevreden met haar prestatie:

"Ik ben heel blij dat ik heb gewonnen, want dit was mijn eerste toernooi tot 14. Ik vond het heel spannend. De eerste 2 wedstrijden gingen goed. En op zondag moest ik tegen de eerste geplaatste de halve finale spelen en ik vond het leuk dat ik tegen een betere moest. Uiteindelijk werd het een hele spannende wedstrijd waarbij ik haar versloeg. Ik mocht daarna maar een half uurtje rusten en toen moest ik al de finale spelen. Ik bleef goed spelen, want ik voelde me ook goed nadat ik die vorige wedstrijd had gewonnen. Uiteindelijk won ik de finale, en heb ik mijn eerste beker tot 14 jaar ontvangen. En ik heb heel veel zin in de komende toernooien!"

Amelia, die binnenkort 13 jaar wordt, tennist inmiddels al 7 jaar bij onze vereniging en ze staat haar mannetje tijdens de competitie waar ze samen met haar teamgenoten het opneemt tegen jongens tm 17 jaar. 

Van harte gefeliciteerd, Amelia, met deze zege! We wensen je veel succes met toekomstige toernooien!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen