Buitenkant clubhuis krijgt flinke opknapbeurt

30 mei 2020


Door: De Groencommissie

Afgelopen februari is Liesbeth Meij weer begonnen met een groepje cliënten via haar werk als arbeidscoach om het park aan te pakken. Dit doet ze al langer en elke woensdagochtend is ze op het park in de weer met een clubje om het groen te onderhouden.

Op een gegeven moment, toen het groen aardig op de rit was en de banen netjes waren aangelegd door Top Court, kwam de coronaperiode en bleef het park dicht. De buitenkant van het clubhuis had een verfbeurt hard nodig! Van het een kwam het ander en is de groep daarmee aan de slag gegaan. Het is een aardige klus, dus ze zullen er nog wel een tijdje mee bezig zijn, maar voor degenen die al op het park geweest zijn: het verschil is al duidelijk te zien. Voor wie het nog niet gezien heeft, zijn hierboven foto’s te bekijken (voor en na).

Met name de deuren aan de entreekant zagen er slecht uit, maar na veel geschuur en geplamuur zien ze er nu stukken beter uit. Ze zijn mooi blauw en kunnen er weer een tijdje tegen aan. Verder gaan ze alle boeiboorden, ramen en deuren schilderen zodat het clubhuis er van buiten weer mooi bij ligt.

Het is een eerste begin voor de gehele renovatie van het clubhuis. Als het goed is wordt eind van het jaar het clubhuis aan de binnenkant aangepakt. Het verbouwen van het clubhuis kan niet alleen maar door professionals worden gedaan. We zullen met vrijwilligers bij moeten springen om er weer een mooi en gezellig clubhuis van te maken. Liesbeth heeft met haar groepje een eerste voorzet gedaan en hoopt dat er leden zijn die in het najaar graag mee willen helpen om wat moois van het clubhuis te maken. Vele handen maken licht werk…

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen