Clubkampioenschappen 2023, doe je ook weer mee?

16 april 2023


Door: Clubkampioenschappencommissie (Silke-Kumudini-Elske-Pien-Bastiaan-Sander-Tim-Rutger-Bas vd H)

De inschrijving is geopend! De Clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van zaterdag 10 juni tot en met zaterdag 17 juni. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 4 juni.

De Clubkampioenschappen zijn het ideale toernooi om lekker in vorm te komen voor de competitie die halverwege september start. Heb jij vorig jaar meegedaan en wil je je plekje verdedigen of het juist opnemen tegen de nieuwkomers in je categorie? Schrijf je dan snel in via Toernooi.nl. Hier zijn vlak voor het toernooi alle speelschema's te vinden en tijdens het toernooi alle uitslagen en standen. Geen account? Je kunt hier een account aanmaken.

Senioren kunnen zich inschrijven voor speelsterkte 2 t/m 9 in de categorieën DE, HE, DD, HD, GD en de junioren 11 tm 14 jaar en 13 tm 17 jaar in de categorieën JE en JD. Voor de tenniskids groen 10 tm 12 jaar zijn de categorieën TKE en TKD. Nog geen dubbelpartner? Geen probleem, wij vinden er een!  

Net als vorig jaar zullen de senioren en junioren samen strijden om de eer van beste speler/speelster in de verschillende categorieën. Evenals de afgelopen drie jaar kun je ook strijden in de 'Fundubbel 14+' categorie, waarvoor je je als heren, dames of gemengd dubbel kunt inschrijven mits het onderlinge verschil in speelsterkte minimaal 2 en de som van de speelsterkten minstens 10 is (bv. iemand met een rating van 5 samen met iemand met een rating van 7).  

In deze periode zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreanten! Houd er rekening mee dat vrij spelen niet mogelijk is.  

Stuur voor meer informatie een mail naar de Clubkampioenschappencommmissie via [email protected].

Nieuwscategorieën