Compensatie gemiste wintertrainingen

25 april 2021


Door: Het bestuur

Leden die wintertraining hebben gevolgd worden gecompenseerd indien het aantal (gegarandeerde) lessen niet behaald is en voor het feit dat de binnenlessen na 15 december buiten gegeven zijn.

Een aantal leden die hebben deelgenomen aan de wintertrainingen hebben minder les gehad en/of hebben als gevolg van corona niet binnen les gehad. De binnenlessen zijn vanaf 15 december 2020 als gevolg van de overheidsregels m.b.t. corona naar buiten verplaatst. Daarnaast zijn door de weersomstandigheden buiten ook relatief veel lessen uitgevallen. De vereniging zal een compensatie geven (1) voor het verplaatsen van lessen van binnen naar buiten en (2) indien het minimaal aantal gegarandeerde lessen niet is behaald.

Achtergrond van de compensatie is dat:

  1. Binnenlessen duurder zijn dan buitenlessen a.g.v. de huur van de hal. De lessen zijn wel zoveel mogelijk buiten doorgegaan. Er wordt een vergoeding gegeven voor het feit dat de binnenlessen buiten zijn gegeven, waarbij er ook rekening mee is gehouden dat enkele lessen buiten niet zijn doorgegaan.
  2. Leden die zich inschrijven voor buitentrainingen in de winterperiode krijgen een garantie op 14 lessen. Niet iedere groep heeft deze 14 lessen gehaald en krijgt hiervoor ook een vergoeding.

De vergoedingen worden verrekend met de incasso van de voorjaarstraining en zijn per persoon berekend. De incasso vindt eind april plaats. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen