De KNLTB ClubApp is vernieuwd

09 april 2020


Door: De Communicatiecommissie

Vanaf nu is de geheel vernieuwde KNLTB ClubApp (versie 2.0) met een verbeterd design en nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de App Store of Google Play Store.

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissend Nederland en verenigingen. Voor verenigingen is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden.

Daarnaast maakt de KNLTB ClubApp het leven van leden gemakkelijker door vanaf hun telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Ook hebben ze toegang tot al hun (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk.

Wat is er nieuw in versie 2.0?

De vernieuwde ClubApp is veel overzichtelijker, sneller en uitgebreider. De ClubApp heeft allereerst een nieuw design waardoor de app veel gebruiksvriendelijker is. Zo kun je vanwege de lay-out aanpassingen nu onder andere véél sneller een baan reserveren of jezelf inplannen voor een (bar)dienst.

In één opslag alles wat voor jou belangrijk is
Naast de lay-out veranderingen is de persoonlijke tijdlijn een toonaangevende toevoeging. Onder het kopje 'Home' kun je namelijk in de chronologisch geordende tijdlijn aflezen welke aankomende activiteiten er op de planning staan. Denk aan clubevenementen, baanreserveringen, competities en/of (bar)diensten. Zo missen leden niks! Ook handig: je kan ervoor zorgen dat alle activiteiten ook in je persoonlijke agenda komen te staan. Je kunt dit doen door de agenda te synchroniseren via het tabblad ‘Meer’.

Inschrijven voor evenementen via de ClubApp
Een wens van veel verenigingen was om het mogelijk te maken dat leden zich ook via de ClubApp kunnen inschrijven voor evenementen. Ook dat is nu mogelijk! Dit gaat net zo eenvoudig als het inplannen voor (bar)diensten of het reserveren van een baan.

Alle wedstrijddata in je broekzak
Competities, toernooihistorie, clubteams en meer: de ClubApp toont alle belangrijke wedstrijdinformatie. Zo hebben jouw leden al hun (persoonlijke) tennisinformatie op één plek, altijd en overal. Een extra toevoeging is de laddercompetitie in de ClubApp.

Hoe kan ik een baan afhangen?

Kies onderin het menu voor 'Spelen'. Ga vervolgens rechtsboven naar de juiste datum en klik vervolgens op een beschikbaar tijdvak bij een baan naar keuze (groen gemarkeerd). Kies vervolgens een medespeler via "Speler toevoegen" en bevestig via de knop "Reserveren". Na het bevestigen ontvangen de spelers die betrokken zijn bij deze reservering een notificatie per e-mail.

Nieuwscategorieën


Reacties

Peep Stalmeier 25-01-2023 23:31

de app wordt momenteel gewaardeerd met een 2.3 ... Misschien moeten ze de waardering eens resetten .

Martijn de Klerk 09-04-2020 16:53

Laat weten wat je ervan vindt :)

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen