De toegang tot het clubhuis is vernieuwd

01 juli 2024


Door: Verenigingmanager

De toegang tot ons clubhuis is vernieuwd. Je kunt vanaf nu met een toegangscode de deur achteraan op het terras naar de gang met de kleedkamers  openen.

Waar kan ik deze toegangscode vinden?

In de KNLTB.Club app is je persoonlijke toegangscode op de home pagina te vinden. Het is een 6- cijferige code. De code is een week lang geldig, en zal automatisch in de nacht van zondag op maandag vernieuwd worden. Iedere maandagochtend zul je dus een nieuwe toegangscode aantreffen in de KNLTB.Club app.

Waar moet ik de toegangscode invoeren?

Rechts naast de deur kan je een toetsenpaneel vinden. Hier kan je jouw persoonlijke toegangscode op invoeren. Je hoeft niet te beginnen of eindigen met een speciaal karakter. Wanneer je jouw code goed hebt ingevoerd, zal dit bevestigd worden met het oplichten van een groene led. Daarna gaat de deur automatisch open. 

Mag ik de code met iemand anders delen?

Nee, de code is voor jou persoonlijk. Het is niet de bedoeling dat je jouw toegangscode met iemand anders deelt. Het toegangssysteem registreert het gebruik van alle codes, waardoor voor de club zichtbaar is wie op welk moment het sportpark heeft betreden.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen