De vereniging verwelkomt twee nieuwe hoofdsponsoren

28 juni 2021


Door: Sponsorcommissie

TV Rapiditas heeft twee nieuwe hoofdsponsoren. Zoals jullie misschien al gezien hebben, hangt er sinds een paar weken een nieuw winddoek op baan 7 van onze nieuwe sponsoren; TennisSupplies.nl en TennisStringing.nl.

Wij zijn zeer verheugd, dat we met deze twee sponsoren een meerjarige sponsorovereenkomst hebben afgesloten en zien de samenwerking met veel enthousiasme tegemoet. Hieronder zullen Rik Janssen en Sjoerd Janssen zich kort aan jullie voorstellen. 

TennisSupplies (Rik Janssen)

Juist materiaal op de tennisbaan is de start van succes. Een racket wat goed bij je past, is belangrijk om veel spelplezier te hebben, maar ook om blessures te voorkomen. Ook goede schoenen en ballen zijn nodig om dit succes uit te breiden. Door een goede samenwerking met de trainers van TV Rapiditas, kan je je laten adviseren voor het juiste materiaal en kan dit worden besteld bij TennisSupplies.nl. Dit kan via de website, maar ook via de trainers. De website zal deze zomer helemaal vernieuwd worden. Zowel de functionaliteit als het aanbod zullen beide worden verbeterd. Tot die tijd is het mogelijk om te bestellen via de mail, via whatsapp of een bestelling te plaatsen via één van de trainers. Twijfel je om nieuw materiaal aan te schaffen? Laat je dan adviseren en test een racket wat bij je past.

Ik zelf heb voorheen gespeeld bij TV Rapiditas, maar speel inmiddels vooral bij Beuningen. Op deze club geef ik ook tennislessen, dus advies over materiaal geef ik dagelijks op de baan. Hopelijk zullen veel mensen gebruik maken van de mogelijkheid om te testen en vindt iedereen een (nieuw) racket of schoenen wat bij hem/haar past.

Voor vragen kun je contact opnemen met Rik Janssen via 06-22 39 92 60 of via mail [email protected].

De website van TennisSupplies kun je hier vinden.

TennisStringing (Sjoerd Janssen)

Is jouw bespanning kapot, of ben je opzoek naar een nieuwe grip voor je tennisracket? Geen probleem! Tennisstringing is gespecialiseerd in het bespannen van rackets, het vervangen van basis- en overgrips en het onderhoud van rackets. Iedere speler is uniek. De combinatie tussen speler, racket, bespanning én grip bepalen uiteindelijk het succes en plezier op de baan. Mijn uitdaging is om samen met jou de ideale set-up te vinden die bij jouw speelstijl past. Enthousiast word ik wanneer spelers zelf ervaren dat ze door de juiste materiaalkeuze met meer comfort, controle én spelplezier op de baan staan. Zelf ben ik regelmatig op TV Rapiditas te vinden, maar mocht ik er niet zijn dan kun jij jouw racket altijd bij een van de trainers inleveren voor een nieuwe bespanning. Daarnaast kunnen de rackets op afspraak ook worden afgegeven op de Berg en Dalseweg 110 in Nijmegen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sjoerd Janssen via 06-11 42 63 76 of via mail [email protected].

De website van TENNISstringing kun je hier vinden.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen