Doe je mee aan de Zomeravondcompetitie?

19 januari 2024


Door: Technische Commissie

De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden van 8 mei t/m 19 juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD (herendubbel) zijn, 4x DD (damesdubbel) of 1x DD (damesdubbel), 1x HD (herendubbel) en 2x GD (gemengd dubbel. 

Tijdens de Zomeravondcompetitie wordt gespeeld volgens het principe van Compact Spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij een 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en je dient om 18.30 aanwezig te zijn.

De speeldagen van de Zomeravondcompetitie kun je hier bekijken.

Kosten voor deze competitie bedragen €50 per team. Dit dekt de kosten bij de KNLTB en het gebruik van ballen. 

Je kunt je opgeven door vóór 16 maart een mail te sturen naar de Technische Commissie via [email protected].

Bij Rapiditas is de regel, dat je in het voorjaar maar aan 1 competitie tegelijk deel mag nemen. Dus als je al speelt in het voorjaar op een van de andere dagen, geef je dan niet op, zodat andere leden de kans krijgen om te spelen. 

Eind april ontvang je bericht in welk team je bent ingedeeld. De indeling van de competitie wordt half april/begin mei gepubliceerd op MijnKNLTB.

Heb je vragen over de Zomeravondcompetitie, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen